5+3 kese var yolk sac var bebek yok

ilaydaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
30
13
8
24
Kızlar 5+3 oldu bugün doktora gittim kese göründü ama bebek yok yolk sac var yazıyor ultrason sonuçlarında ben anlamıyorum lütfen bilgi verir misiniz 2 hafta sonra gel dedi doktor nasıl beklicem bilmiyorum

normal. bende yolk sac da görünmemisti 5+3te 2 hafta sonra hem bebişi hem kalp atısını gördük. minicik daha annesi.. endişelenmeyin

6+0da birşey yok dedi Yolk sac bile yoktu 6+6da bebek göründü ama 8 9.haftaya kadar yolu var doktor tedbiren iki hafta demiş, oluşur inşallah merak etme, Yolk saç bebek gelişiyor yakında görünecek demek inşallah

Bebekten önce yolk kesesi gözüküyor bu haftada, gayet normal. Bebek sonradan gözükecek endişe etme

Merhabalar bendede yolk saç göründü bebek yok çok korkuyorum 2 dusugum oldu buda gidicek diye biseyler hissedilir mi bu haftalarda

Merhabalar bendede yolk saç göründü bebek yok çok korkuyorum 2 dusugum oldu buda gidicek diye biseyler hissedilir mi bu haftalarda
Yolk sac bebeği besleyen, bebekten hemen önce görülen yapı. İnşsllah bebişi görürsünüz ve sağlıkla ilerler kavuşusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…