• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+3 kese var yolk sac var bebek yok

ilaydaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
35
14
8
24
Kızlar 5+3 oldu bugün doktora gittim kese göründü ama bebek yok yolk sac var yazıyor ultrason sonuçlarında ben anlamıyorum lütfen bilgi verir misiniz 2 hafta sonra gel dedi doktor nasıl beklicem bilmiyorum

normal. bende yolk sac da görünmemisti 5+3te 🥰 2 hafta sonra hem bebişi hem kalp atısını gördük. minicik daha annesi.. endişelenmeyin

6+0da birşey yok dedi Yolk sac bile yoktu 6+6da bebek göründü ama 8 9.haftaya kadar yolu var doktor tedbiren iki hafta demiş, oluşur inşallah merak etme, Yolk saç bebek gelişiyor yakında görünecek demek inşallah 😍

Bebekten önce yolk kesesi gözüküyor bu haftada, gayet normal. Bebek sonradan gözükecek endişe etme 🥰

Merhabalar bendede yolk saç göründü bebek yok çok korkuyorum 2 dusugum oldu buda gidicek diye biseyler hissedilir mi bu haftalarda

Merhabalar bendede yolk saç göründü bebek yok çok korkuyorum 2 dusugum oldu buda gidicek diye biseyler hissedilir mi bu haftalarda
Yolk sac bebeği besleyen, bebekten hemen önce görülen yapı. İnşsllah bebişi görürsünüz ve sağlıkla ilerler kavuşusunuz.🌺

Back