5+3 hamileyim, redepra (antidepresan) hamilelikte kullanabilir miyim bilen var mi ?

ihlamurunkokusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
1.031
1.171
53
Merhaba, zedprex ve redepra kullandım 1 sene. Sonra zedprexi doktor kontrolünde 4 5 ay önce bıraktım, redeprayi mide bulantısı olduğu zamanlarda nadir kullanıyordum. Çok zorlandığım günlerde redepra içebilir miyim ? İlk 3 aylık dönemde kullanan oldu mu ?

Merhaba, zedprex ve redepra kullandım 1 sene. Sonra zedprexi doktor kontrolünde 4 5 ay önce bıraktım, redeprayi mide bulantısı olduğu zamanlarda nadir kullanıyordum. Çok zorlandığım günlerde redepra içebilir miyim ? İlk 3 aylık dönemde kullanan oldu mu ?
Kesinlikle doktorunuza danışın kullanılmamalı bence bebekte sorun olabilir yazmışlar mide bulantısı için gebelikte kullanılan ilaçlar var bunu doktorunuza sorun

Doktorunuza sorun lütfen. Seni çok iyi anlıyorum. Hergun ağrı kesici ve alerji içen bir insanım. Hamilelikte doktorun verdiğinden başka bir şey kullanmadim

Merhaba 6. Haftadan itibaren redepra 15 lustral 100 kullanıyorum. Şuan 32 hafta oldu. Bir sıkıntı yaşamadım. Psikiyatrim verdi. Çünkü kullanmamam daha büyük sıkıntıydi.

Merhaba 6. Haftadan itibaren redepra 15 lustral 100 kullanıyorum. Şuan 32 hafta oldu. Bir sıkıntı yaşamadım. Psikiyatrim verdi. Çünkü kullanmamam daha büyük sıkıntıydi.
Merhaba nasılsınız ? ilacı sürekli olarak kullandınız mı hamileliğiniz boyunca . Doğumunuz nasıl geçti bebekte bi sorun olmadı demi bende aynı ilaçları kullanıyorum da bilgi verirseniz sevinirim

Back