Evet o kesinlikle cok önemli ben ilk 3 ünde devlete gittim tamam cok net cevaplar alamadim ama beni korkutmadilarda bu kadar en son sorularima cvp verecek biri olsun diye ozele gittim oda iste böyle yüzdeleri verip gönderdiBen artık gebelik düşük düşük gebelik sürekli kanamalar derken git gel sordum sorguladım bazıları direkt söyledi korkup tekrar gelme olur devam eder diye, işte anlayisli birine denk gelemk önemli
Bilmem bende 29 yaşındayım ilk gebeliğimdi kaybettim yaşla ilgili midir bilemiyorum
Ben devlete gidiyorum ya memnunum arada eşim oğlum çok hevesli görsün diye özele gidiyorum, onun dışında bütün gebeliklerde doğum da düşükte devlete gittim başım agirsa da oraya giderim bu gebeliktede oraya gidiyorum memnunum şükür iyilerle karşılaştım, hepimize iyiler denk gelsin inşallah yoksa zaten uzmanı olmayan insanın bilecegi şeyler değil rahatlamaya ihtiyaç varken yaptıkları hoş değil, boşver sen ihtimalleri nasibi varsa olacak bozma moralini daha hiç birsey bitmiş degilEvet o kesinlikle cok önemli ben ilk 3 ünde devlete gittim tamam cok net cevaplar alamadim ama beni korkutmadilarda bu kadar en son sorularima cvp verecek biri olsun diye ozele gittim oda iste böyle yüzdeleri verip gönderdi
Kusura bakmayın lütfen demek istediğim Ella kullandım 2 ay gecikmeli ama normal adet yaşadım bu ay adet çok az sürdü Ella sebeple bir bozukluk müdür bu yoksa başka bir şey mi kusura bakmayın tekrardan sadece gergin olduğum için böyle yazdımAblacım sen ne anlattım böyle ya. Nedir yani sormak istediğin.
Doktora gidinKusura bakmayın lütfen demek istediğim Ella kullandım 2 ay gecikmeli ama normal adet yaşadım bu ay adet çok az sürdü Ella sebeple bir bozukluk müdür bu yoksa başka bir şey mi kusura bakmayın tekrardan sadece gergin olduğum için böyle yazdım
Size son olarak birsey soracagim sizin kanamanizda siyaha yakin koyu bir renge dönüp arada pihti geldimi minik minikBenim 6.hafta da 11mm ile gördük keseyi hicbirsey yok dedi 13te falan bebeği gördük yani hemen olumsuz konuşmaya bayılıyorlar nesi boş olabilirmis kese mı bozuk bebek var da kalp mı yok hep bı olumsuz konuşma tarzı, anlamıyorum ki beklemeden boş bilmem ne deyip kürtaja alınca ellerine ne geçiyor, bu forumda kürtaja diye gidip 10.hafta da bebek kalp atisi gören var, neyin acelesi bu beşinci hafata anlamiyorum ki, umutsuz olacak bı durum yok rabbim sana nasip etsin inşallah olumsuz olacak bı durum yok çünkü, kanma olur ilk haftalarda artık çok normal kabul ediyorlar ekstra bı durum yoksa, benim 9a kadar ilaç kullandığım halde devam etti beşinci haftadan itibaren, şurada kanamasiz gebelik geçiren kaç kişi vardır ki varsa şaşarım, bunlar korkulacak şeyler değil doktorlar negatif olmaya bayılıyor sen unutlanma da birşey olursa umudun yikilmasin mı ne düşünüyorlar bilmiyorum da aklım almıyor bu kadar olumsuz yorumu
Öyle bir şansım yok her evli olan her adet olmasında şüphe duyuyor mu anlamadım hep test mi yapıyor ben 3 ay önce yaşadım ilişki bir daha da yaşamadım diğer yazan hanımefendi sanırım yanlış anlamış ama yinede teşekkür ederim sağolunDoktora gidin
Evvet kahve, daha koyu, siyahımsı, parçalı yoğunlaşıp azalır, aniden biter belli olmaz sadece kırmızıya dönerse önemli onun dışında koyu eski kandir tek başına birşey ifade etmezSize son olarak birsey soracagim sizin kanamanizda siyaha yakin koyu bir renge dönüp arada pihti geldimi minik minik
Ella sıkıntılı bı ilaç düzen bozar, biz hiç aylık şüpheye dusmuyoruz, test mest aklımıza gelmiyor anca cidden bı olasılık varsa deneme ya da kaza olmuşsa o zaman olabilir mi diyoruz yoksa her ay test mı yapılır kafayı yersin, siz kaç yaşındasınız ?Öyle bir şansım yok her evli olan her adet olmasında şüphe duyuyor mu anlamadım hep test mi yapıyor ben 3 ay önce yaşadım ilişki bir daha da yaşamadım diğer yazan hanımefendi sanırım yanlış anlamış ama yinede teşekkür ederim sağolun
Yarin dr çağırdı gidicem ama tabiki hayirlisi doyorum her zaman Rabbim bizlere saglikli imanli terbiyeli cocuklar nasip etsim bizimle birlikte huzurlu bir ortamda büyüyecek bu gece biraz daha rahat uyumama yardimci oldugunuz icinde Allah sizden razi olsun inşallahEvvet kahve, daha koyu, siyahımsı, parçalı yoğunlaşıp azalır, aniden biter belli olmaz sadece kırmızıya dönerse önemli onun dışında koyu eski kandir tek başına birşey ifade etmez
Yaa inşallah yarın güzel haberlerde alırsın gönlün ferahlar rabbim gonlundekini verisnYarin dr çağırdı gidicem ama tabiki hayirlisi doyorum her zaman Rabbim bizlere saglikli imanli terbiyeli cocuklar nasip etsim bizimle birlikte huzurlu bir ortamda büyüyecek bu gece biraz daha rahat uyumama yardimci oldugunuz icinde Allah sizden razi olsun inşallah
24 yaşındayım ben 7 senelik bir ilişkim var erkek arkadasımla uzak mesafedeyiz nadir beraber oluyoruz ben sadece çok takıntılıyım ve normal insanlarda nasıl oluyor bilmiyorum kanama oluyor mu düzensizlik az kanama her şeyi düşündüğüm de elbette streste var belki de aşırı stres yüzünden az oldum bu ay çünkü normal sanciliydi ve pıhtılıydı sonra ki günler azaldı Allah isteyen herkese nasip etsin bana da akıl sağlığı versin kendime gerçekten üzülüyorum belkide stres yapacak hiç bir şey yok ama ben yapıyorumElla sıkıntılı bı ilaç düzen bozar, biz hiç aylık şüpheye dusmuyoruz, test mest aklımıza gelmiyor anca cidden bı olasılık varsa deneme ya da kaza olmuşsa o zaman olabilir mi diyoruz yoksa her ay test mı yapılır kafayı yersin, siz kaç yaşındasınız ?
34yaziyorda inanamadim 34yasinda bı kadının böyle bırsey sormasina, regli değişir ki sen Ella almışsın bozulması da normal zaten, papatya kekik iç rahatlarsın, farklı ilaçlar kullanmak, soğukta pıhtı yapar keser, usutmemeye dikkat et, ağrı kesici bile regliyi keser bunyene uymuyorsa, mesela bazı ağrı kesiciler beni anında keserdi ilk gün falan sancidan alsam24 yaşındayım ben 7 senelik bir ilişkim var erkek arkadasımla uzak mesafedeyiz nadir beraber oluyoruz ben sadece çok takıntılıyım ve normal insanlarda nasıl oluyor bilmiyorum kanama oluyor mu düzensizlik az kanama her şeyi düşündüğüm de elbette streste var belki de aşırı stres yüzünden az oldum bu ay çünkü normal sanciliydi ve pıhtılıydı sonra ki günler azaldı Allah isteyen herkese nasip etsin bana da akıl sağlığı versin kendime gerçekten üzülüyorum belkide stres yapacak hiç bir şey yok ama ben yapıyorum
Allah sizden razı olsun yargilamadiginiz için insan kendini çok kötü hissedebiliyor inanan ki size son bir şey sormak istiyorum sizce benim anlattıklarına göre gebelik var mıdır34yaziyorda inanamadim 34yasinda bı kadının böyle bırsey sormasina, regli değişir ki sen Ella almışsın bozulması da normal zaten, papatya kekik iç rahatlarsın, farklı ilaçlar kullanmak, soğukta pıhtı yapar keser, usutmemeye dikkat et, ağrı kesici bile regliyi keser bunyene uymuyorsa, mesela bazı ağrı kesiciler beni anında keserdi ilk gün falan sancidan alsam
İmknsizin imkansızi ihtimal bile yok, yargılanacak bı durum değil hayat senin de çok uzatmissin sorunu kimse böyle okuyup cevap vermez, her konunun altına da böyle kendi sorunu kopyala yapıştır yapmakta yasak diye biliyorumAllah sizden razı olsun yargilamadiginiz için insan kendini çok kötü hissedebiliyor inanan ki size son bir şey sormak istiyorum sizce benim anlattıklarına göre gebelik var mıdır
Ben konu açtım kimse yazmadı diye yazdım öyle tekrardan çok teşekkür ederim konuyu uzattigimi bir yerden kabul ediyordum ama bir yerde hep acaba diyordum sanırım panik atağım yüzünden böyle oldu çok teşekkür ederim . Artık normal gunlerime dönmem gerekiyor o zaman iyi bakın kendinizeİmknsizin imkansızi ihtimal bile yok, yargılanacak bı durum değil hayat senin de çok uzatmissin sorunu kimse böyle okuyup cevap vermez, her konunun altına da böyle kendi sorunu kopyala yapıştır yapmakta yasak diye biliyorum
Cnm 5+3 civarı bende gittim sadece keseyi gördük. Henüz cok erken bebegi görmek icin heleki karından bakıldıysa. Karından mı baktılar vajinal mi? İstersen ultrason fotosunu yükle.Arkadaslar 1 haftadir kanamam var kese olustu dün gebeligimin 5+3 oldugunu kesenin 7 mm oldugunu bebegin olmadigini bos gebelik olma ihtimalinin ÷80 oldugunu soyledi dr bu arada agrim yok bu haftada bebek görünmesi lazim dedi zatwn kanamam var 1 haftada 4 dr gezdim artik psikolojim alt üst yasayan varmi boyle bir durum
Cnm 5+3 civarı bende gittim sadece keseyi gördük. Henüz cok erken bebegi görmek icin heleki karından bakıldıysa. Karından mı baktılar vajinal mi? İstersen ultrason fotosunu yükle.
6+1 de gittim yuvarlak kese vardı 14,50 mm di ve bebek yoktu bugun gittim 7+5 olması gerekiyordu ama 6+4 çıktı ve bebek gözüktü hemen evham yapmayın ben 10 gün boyunca araştırdım kendimş üzdümArkadaslar 1 haftadir kanamam var kese olustu dün gebeligimin 5+3 oldugunu kesenin 7 mm oldugunu bebegin olmadigini bos gebelik olma ihtimalinin ÷80 oldugunu soyledi dr bu arada agrim yok bu haftada bebek görünmesi lazim dedi zatwn kanamam var 1 haftada 4 dr gezdim artik psikolojim alt üst yasayan varmi boyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?