- 3 Aralık 2021
- 245
- 99
- 22
- Konu Sahibi Umaykilinc
Bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür kızlarrrrr çok endişeliydim ama miniğim oluşmuş çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok sevindimmm Heyecanınız mutluluğunuz daim olsun Sağlıkla gel bebitooooBebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür kızlarrrrr çok endişeliydim ama miniğim oluşmuş çok şükür
Amijnn Allah razı olsunnnnSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok sevindimmm Heyecanınız mutluluğunuz daim olsun Sağlıkla gel bebitoooo
Ayyyy gözünüz aydın 7+5 Benim de yarın detayları öğrenecez bana da dua edin nolurBebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür kızlarrrrr çok endişeliydim ama miniğim oluşmuş çok şükür
Ayyyyy çok sevindimm gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin inşallah keseyi ne zaman gördünüz ilk acaba ben suan 4+3 üm ne zaman gitmem gerekirBebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür kızlarrrrr çok endişeliydim ama miniğim oluşmuş çok şükür
Sağlıklı al acnm banada dua etBebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür kızlarrrrr çok endişeliydim ama miniğim oluşmuş çok şükür
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz sağlıkla gelsin minikAyyyy gözünüz aydın 7+5 Benim de yarın detayları öğrenecez bana da dua edin nolur
İnşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip olur canım benim Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da nasip etsin inşallahSağlıklı al acnm banada dua et
Bende 4 haftalıkken öğrendim ve gittim direkt doktor gördü tabi cihazlarda da etki ediyor ertesi gün başka hastaneye gittim beta 1307 den 1399 a artmasına rağmen görmemişlerdi keseyi cihazlar etkiliyor maalesef ama 5+3üz bugün gördük 5 hafta dolsun öyle gidin bence bide tavsiyem ellerinizi poponuzun altına yumruk yapıp koyun daha kolay gözüküyorAyyyyy çok sevindimm gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin inşallah keseyi ne zaman gördünüz ilk acaba ben suan 4+3 üm ne zaman gitmem gerekir
Aa öyle bişeymi varmış ilk kez duydum ama tamam deneyeceğim ben cuma ya aldım randevu o gün tam 5 haftalık oluyor ama sabırsızım işte ilk gebelik olunca malum adetten bir gün sonra 570 çıktı değerim bugün yine iş çıkışı kan vereceğim nasip artıkBende 4 haftalıkken öğrendim ve gittim direkt doktor gördü tabi cihazlarda da etki ediyor ertesi gün başka hastaneye gittim beta 1307 den 1399 a artmasına rağmen görmemişlerdi keseyi cihazlar etkiliyor maalesef ama 5+3üz bugün gördük 5 hafta dolsun öyle gidin bence bide tavsiyem ellerinizi poponuzun altına yumruk yapıp koyun daha kolay gözüküyor
Sizi testinizi paylastiginizda gormustum hayatimda gordugun en kirmizi testti cok sevinmistim bugunde cok mutlu oldum sizin adiniza allahim saglikla mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin musmutlu ömrünüz olsun birlikte bize de dua edin hamislerin duasi cabul iletiliyo malumBebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür kızlarrrrr çok endişeliydim ama miniğim oluşmuş çok şükür
Yaa gözlerim doldu güzel dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese en yakın ve en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim çok öpüyorumSizi testinizi paylastiginizda gormustum hayatimda gordugun en kirmizi testti cok sevinmistim bugunde cok mutlu oldum sizin adiniza allahim saglikla mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin musmutlu ömrünüz olsun birlikte bize de dua edin hamislerin duasi cabul iletiliyo malum
Evet evet doktorum öyle baktı hemen gözüktü hayırlısı olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinAa öyle bişeymi varmış ilk kez duydum ama tamam deneyeceğim ben cuma ya aldım randevu o gün tam 5 haftalık oluyor ama sabırsızım işte ilk gebelik olunca malum adetten bir gün sonra 570 çıktı değerim bugün yine iş çıkışı kan vereceğim nasip artık
Evet evet doktorum öyle baktı hemen gözüktü hayırlısı olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Aminnnnn canimİnşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip olur canım benim Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da nasip etsin inşallah