5+2 gebelik kese göründü kalp atışı yok Normal mi ?

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
72
26
Kızlar bugün doktora gittim alt ultoroson yapıldı 5+2 dedi kese tam günü gününü tutuyor gebelik haftamla ama kalp atışı yok daha erken diye mi sizce normal mi ? Siz ne zaman kalp atışını duydunuz acaba

Sakin ol :) cok normal stres falan yapma 8 haftaya kadar kalp atisini duymaman gayet dogal. Kese saglikliysa kalp atisini 1-2 hafta icinde duyarsin. Stres gebelikte en buyuk tehlike.

Sakin ol :) cok normal stres falan yapma 8 haftaya kadar kalp atisini duymaman gayet dogal. Kese saglikliysa kalp atisini 1-2 hafta icinde duyarsin. Stres gebelikte en buyuk tehlike.
Haklisin asıl dokror strese tikti resmen karından baktı keseye benzer bişey var ama pek görünmedi diyip alt ultoroson yaptı kese göründü daha yeni dedi folik asit verdi

Haklisin asıl dokror strese tikti resmen karından baktı keseye benzer bişey var ama pek görünmedi diyip alt ultoroson yaptı kese göründü daha yeni dedi folik asit verdi
Sakin ol tatlim biliyorum soylemek kolay. Ama kendini telkin et kesen saglikli bu cok onemli kalp atisinida duycaksin. Sen saglikliysan saglikli bir gebelik olmamasi icin hicbir sebep yoktur. Kalp atisinida duyucaksin hareketlerinide hissediceksin bi bakmissin dogum icin gun sayiyosun :)))

Ha bu arada doktorlar titiz davranir eger ki cok onemli bisey demiyosa her dedigine kafayi takma 40 hafta cok uzun bir sure stres yaparsan gecmek bilmez ve bebisede zarar verirsin.

Insallah Allah isteyen herk se nasip eder inşallah

Kızlar bugün doktora gittim alt ultoroson yapıldı 5+2 dedi kese tam günü gününü tutuyor gebelik haftamla ama kalp atışı yok daha erken diye mi sizce normal mi ? Siz ne zaman kalp atışını duydunuz acaba
Canım bende 5+2 de gördüm keseyi. Doktor kalp atışı için daha erken dedi. Bir hafta sonra çağırdı yani 6+2 de hem bebek görüldü hem kalp atışı duyuldu. Bazıları daha geç duyabiliyor. Endişe etme cnm.

Cok teşekkür ederim öyle içim rahatladı ki çok panik yapıyordum bundan önce kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden .
10 gün sonra tekrar çağırdı doktorum kese göründüğüne de şükür

Aynen canım. Endişelenme zaten kese görünmüş kimyasal değil. Kimyasal daha rahme ulaşmadan düşüyor sonuçta

Ne yaptınız acaba bebek görüldü mü kacncı haftada kalp ayısı duyuldu
Canım bugün doktora gittim grip oldum malesef gittiğimde alt muane yaptılar kalp atışları duyuldu şuan tam 7+1 im yani 5 haftalık iken sadece kese vardı şuan bebişim gözüküyor Allah isteyenlere de nasip eder inşallah

Çok sevindim umarım bende duyarım son adet tarihiniz nedir acaba ben 7+1de gttm duyulmadı alttanda baktı kese 6 haftalık gözüküyor 18 mm dedi bos gebelik olabilir dedide

Çok sevindim umarım bende duyarım son adet tarihiniz nedir acaba ben 7+1de gttm duyulmadı alttanda baktı kese 6 haftalık gözüküyor 18 mm dedi bos gebelik olabilir dedide
Son adet tarihim 3 Şubat yani başlangıç tarihi bu bende adet oldum sanmıştım meğerse son adetim miş
Normalde ben 7+3 um ama 2 gün geriden söylerler hep alt ultoroson yaptiklarinda
Bazen geç döllenme olabiliyor inşallah boş kese değildir bazı anneler 8 haftalık iken kalp atışı duyuyorlar mış . Bol bol dua et canım inşallah boş kese değildir ama tabiki Allah ne dediyse o olur bize sadece dua etmek kalır . Senin kesen 6 haftalık gözüküyor ama doktor ne zaman döllenme gerçekleştiğini nerden anliycak kesin tarihler olması lazım ilişki son adet. Vs. tarihler bence 10 gün bekle başka bir doktora daha gözük

Son ilişki tarihini bende bilmiyorum seninle aynı adet tarihlerimiz doktorda geç döllenme olabilir dedi 5.haftamda kesem gözkmüştü hemen umarım geç döllenme diri cuma tekrardan gidecegm normalde 8 haftalık olacak doktora göre 7.hafta inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…