- 29 Temmuz 2015
- 28
- 6
- 26
-
- Konu Sahibi dilanyylli
fotogrf gözükmyo
normalde ücretle bakarım ama bir kaç şey söylim :) nil mi nilay mı bilmiyorum n-i-l harflerini gördüm. bak bi erkek var elinde bir sürü paket bunlar güzel paketler ama bu erkeğe artık ağır geliyor sana isyan edebilir t ve e harfi olabilir ad soyadda erkeğin.
icin rahat ferah ama hanede bi kötü olay yasanacak ya bi gerginlk ya da cenae gibi bi olayfotografın urlsini aldım ondan olabilir direk yüklüyorum o zaman Eki Görüntüle 1603424 Eki Görüntüle 1603425 Eki Görüntüle 1603426 Eki Görüntüle 1603427
zamanını ayırdıgın için teşekkürler :)normalde ücretle bakarım ama bir kaç şey söylim :) nil mi nilay mı bilmiyorum n-i-l harflerini gördüm. bak bi erkek var elinde bir sürü paket bunlar güzel paketler ama bu erkeğe artık ağır geliyor sana isyan edebilir t ve e harfi olabilir ad soyadda erkeğin.
aman gerginlik olsun gerginliğe razıyım teşekkür ederim bu arada :)icin rahat ferah ama hanede bi kötü olay yasanacak ya bi gerginlk ya da cenae gibi bi olay
hiç anlamam ama bende yorumlayım dedim yinde gördüklerimin anlamlarını internette bakarak yazdım
kusura bakma anca gördüm tabi bakayım sen birine çok mu aşıksın yada içinde yara mı kalmış adında yada soyadında e-r harfi olan biri bu. renkli gözlü hafif balık etli bir kız var senmisin bilmiyorum sen olduğun şehirden gideceksin eğer sensen bu. bi vicdan azabın var ya için içini yiyo resmen. sana şunu söylim aşıksan eğer karakteri düzgün biriyse söyle gitsin ona. olumsuzsa bile hayatında keşken olmasın. ama önünde uzun bi yolun var ben e-r harfini çok net gördüm sende.
evet adında soyadında e r harfi var ve benm o ankara ya giderim kuenim söylemis ona galibakusura bakma anca gördüm tabi bakayım sen birine çok mu aşıksın yada içinde yara mı kalmış adında yada soyadında e-r harfi olan biri bu. renkli gözlü hafif balık etli bir kız var senmisin bilmiyorum sen olduğun şehirden gideceksin eğer sensen bu. bi vicdan azabın var ya için içini yiyo resmen. sana şunu söylim aşıksan eğer karakteri düzgün biriyse söyle gitsin ona. olumsuzsa bile hayatında keşken olmasın. ama önünde uzun bi yolun var ben e-r harfini çok net gördüm sende.