5-10 dk ayırıp Birisi bakabilir mi

normalde ücretle bakarım ama bir kaç şey söylim :) nil mi nilay mı bilmiyorum n-i-l harflerini gördüm. bak bi erkek var elinde bir sürü paket bunlar güzel paketler ama bu erkeğe artık ağır geliyor sana isyan edebilir t ve e harfi olabilir ad soyadda erkeğin.

zamanını ayırdıgın için teşekkürler :)

hiç anlamam ama bende yorumlayım dedim yinde gördüklerimin anlamlarını internette bakarak yazdım
kötü olumsuz olayların yerini iyi şeyler alıcak ümidinizi kesdiğiniz sıralarda hayallerinize kavuşabilirsiniz. eliniz açık ve cömert bu sıralar övgü dolu cümleler duyabilirsiniz veya iş hayatınız varsa olumlu gelişmeler

kusura bakma anca gördüm tabi bakayım sen birine çok mu aşıksın yada içinde yara mı kalmış adında yada soyadında e-r harfi olan biri bu. renkli gözlü hafif balık etli bir kız var senmisin bilmiyorum sen olduğun şehirden gideceksin eğer sensen bu. bi vicdan azabın var ya için içini yiyo resmen. sana şunu söylim aşıksan eğer karakteri düzgün biriyse söyle gitsin ona. olumsuzsa bile hayatında keşken olmasın. ama önünde uzun bi yolun var ben e-r harfini çok net gördüm sende.

evet adında soyadında e r harfi var ve benm o ankara ya giderim kuenim söylemis ona galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…