5+1 hamileyim ama kahverengi akıntım var kızlarr ne olur yardım edinnnnn

cityofangels80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Aydın
en son 25 aralıkta regl oldum. ocak 21 de test yaptımve hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra doktora gittim beta hcg testimde 1577 çıktı. doktor gebelik kesesi için daha erken göremeyiz dedi. ve iki hafta sonra gel dedi. ama benim dünden beri kahverengi akınm başladı tam kahverengi değil aslında yumurta akı gibi ama biraz koyu. bugün korktum ve dr a yeniden gittim karından baktı usg de gebelik kesesini gördü ve normal olduğunu kesenin etrafında kanama olmadığını söyledi. progestan verdi ''dinlen günde 2 defa progestan iç'' dedi. ama ben çok korkuyorum kızlar elimde değil kafama takılıyor. 2 ay önce bu kahverengi lekeden sonra bebğimi kaybettim ama o zaman kese gözükmemişti ne olur bana bu konuda yardım edin. moral verin hiç olmazsa çok ihtiyacım kızlarrrr:sinifsinif:

inşaallah sorun yoktur arkadaşım, kese de görüldüğüne göre...
değerin biraz fazla gibi geldi ama kese görülünce dış gebelik riski ortadan kalkıyor, inşaallah kalp atışlarını da görür sağlıcakla bebeğine kavusursun... ALLAH yardımcın olsun

sağol pembehera umarım sorun olmaz ama çok korkuyprum elimde değill

korkularını anlıyorum, çünkü ben de korkuyorum. şuanki hamileliğimden 3 ay önce düşük yaptım ve şimdi şükürler olsun tekrar hamileyim...
aynı şeyler olacak mı, düşecek mi diye devamlı evhamlanıyorum. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, senin de hamileliğin sorunsuz geçer dilerim:Saruboceq:

benim de hamileliğim seninle hemen hemen aynı sat 24 aralık, düşük ve kürtaj da eylül ayında oldu.
ama ben keseyi görmeye bile daha doktora gitmedim, nasipse birkaç gün içinde gitmek istiyorum

bana kalsa ben doktorun kapısında yatacağım ama ne yaparsan yap bazı şeyleri engelleyemezsin allah bebeklerimizi bize bağışlasın başka yapacağımız bişey yok

benim düşüğümde kürtaj olmadı kendiliğinden düştü ve içerde parça kalmadı dr kürtaja da gerek görmedi ama daha önceki gebeliğimde kese bile yoktu ortada adetimin gecikmesinden hemen sonra kahverengi akıntım başladı ve düşük yaptım şimdi de bu akıntıyı gördükbilmiyorumkismileçe korkuyorum

öyle canım, ALLAH hayırlısıysa nasip etsin...
dediğin çok doğru, önceden düşük yapan insanlar olarak biliyoruz ki ne yaparsak yapalım bazı şeylerin önüne geçemeyiz...
hakkımızda hayırlısı olsun

canım ıcını ferah tut. ben 6.haftamda sıddetlı bı kanama yasamıstım sonrasında yaklasık 4 aya kadar progesteron jel ve ıgne kullanarak yattım.
cok sukur atlattık sımdı son 3 haftamız gun sayıyoruz...
her seferınde aynı seyı yasıcaksın dıye bı kural yok korkutma kendını ne kadar sakın olursan o kadar ıyı senın ıcın...
saglıkla gelsın bebegın sana.

canım bende bu lanet olası lekelenmelerden dolayı 2 kere düşük yaptım
şimdi 3. bebeğime hamileyim bundada ilk 3 ay boyunca sürekli lekelenmem oldu
ve düşük riskim vardı
bende progestan kulllandım ama qünde 4 kapsül içtim ben
sabah 2 akşam 2 şeklinde
Allahıma çok şükür bebeğim düşmedi
çok dikkat etmelisin kendine.. hareketlerine..
bu dönemde ilişkiyede qirmeyin eşinle..
bol bol su iç ve dinlen
hiç bişey olmaz allahın izniyle stresten uzak dur
relax ol.. ve bebeğinin sana sıkı sıkı sarılıp seni bu sefer bırakmayacağını düşün..
Rabbim bebeğini sana bağışlar inşaallah canım meraklanma

Canım zeynebinde dediği gibi her hamilelik aynı gecicek diye bir şey yok.ılk önce sen sağlıklı bir hamilelik gecirecegine inanki bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsun.ben 23 haftalıkken kaybetmiştim ilk bebeğimi bak simdi Rabbime cok sukur 36 . haftamdayım.ılk aylar dusuk tehlikem vardı sonransında da erken dogum tehlikesi gunde 3 kere progetan kullandım haftada 1 de iğne vuruldum.Ama surekli yatıyordum kalçamın altına yastık koyarak.sadece yemek ve tuvalet için kalkıyordum.Doktoruma bir gun tuvalete gitmeye bile korkuyorum demiştim o da eger sağlıksızsa dusecekse bağlasak da durmaz bu bebek korkma demişti.Dinlenmeye cok dikkat et.Bol bol su iç ve hiçbir şey için moralini bozma.Umarım sende atlatırsın bu gunleri sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın bebişini.

aslında doktor da beni korkuttu bi kere düşük yapmak diğer hamileliklerde dşük riskini %40-50 arttırır dedi. bende ne diyeceğimi şaşırdım ama imden geldiğince kendimi ferah tutmaya çalışıyrum çok şükür bu gebeliğimde keseyi gördük öncekinde kese görünmeden düşük yapmıştım.

canım geçmiş olsun.bence okadar endişe etme bende şuan 8 haftalık gbyim ve bendede aynı problem var ara ara kahverengi akıntım oluyo doktorum devam etmezse bunun normal olduğunu ve dikkat etmem gerktiğini söyledi.içini rahat tut fazla endişe etme.bak doktorunda bişeyin yok demiş.

slm cnm.. bebişin hayırlı olsun öncelikle. ben yarın doğum yapacağım ve ikinci hamileliğim.. ilk hamileliğimde 8. haftamda kahverengi akıntım oldu. ve bebeğimi kaybettim. bu hamileliimde de aynı akıntı oldu.. ilişkiden sonra.. doktorum keseyi gördü.. progestan verdi.. 3 ay kullandım.. ve hayırlısıyla yarın kucağıma bebişimizi alıcaz inş..
sen içini ferah tut.. doğru zamansa eğer Allah yardımcımız oluyo buna inan..
sevgiler..

canım geçmiş olsun; aynı derdi bende yaşadım.
senin gibi başladı; devam etti hiç geçmedi, progestan kullandım..
sonra domuz gribi kaptım ateş yüzünden lekelenme şakır şakır kanamaya dönüştü..
iğneler yapıldı kanama durdu lekelenme de 3. aya kadar devam etti..
şimdi bişey yok şükür bebişim de çok iyi; dr sorun yok diyo..
korkma canım; ama istirahatıne de dikkat et..
geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…