- 10 Aralık 2024
- 88
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi erzincanli1235
Fffff
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolk sac oluşmuş dedi mi doktor?5+1 gebeyim ultrason fotoğrafındaki terimleri yorumlarmısınız normalmi herşey sizce
Özele gittim zaten özeldekilerde sürekli gelinmesi için bişey söylemedi kahverengi lekelenmeyle öğrenmiştim progestan yazdı kullansammı ona bile emin değilimYolk sac oluşmuş dedi mi doktor?
Söylemediyse oluşmamıştır. Yolk sac bebeğin beslenme kesesidir kısaca ve gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir ben 4. Hafta da her ikisinide gördüm vardı ve şuan sağlıklı ilerliyor çok şükür. Bende leke oldu hafif hafif ama asla ilaç kullanmadım bol bol dinlendim size tavsiyem kullanmayın doğal sürece bırakınÖzele gittim zaten özeldekilerde sürekli gelinmesi için bişey söylemedi kahverengi lekelenmeyle öğrenmiştim progestan yazdı kullansammı ona bile emin değilim
Haftaya gel kalp atışını duyarız dedi ama doktorSöylemediyse oluşmamıştır. Yolk sac bebeğin beslenme kesesidir kısaca ve gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir ben 4. Hafta da her ikisinide gördüm vardı ve şuan sağlıklı ilerliyor çok şükür. Bende leke oldu hafif hafif ama asla ilaç kullanmadım bol bol dinlendim size tavsiyem kullanmayın doğal sürece bırakın
Keşke sorsaydınız. 5 1 de görünmesi lazım size söylememiş demek ki. Doktorlara bizzat sormayınca atlıyorlar üstün körü bilgi veriyorlar özel olmasına rağmenHaftaya gel kalp atışını duyarız dedi ama doktor
ilk gebeliğim olduğu için bilgimde yokKeşke sorsaydınız. 5 1 de görünmesi lazım size söylememiş demek ki. Doktorlara bizzat sormayınca atlıyorlar üstün körü bilgi veriyorlar özel olmasına rağmen
Canım benimde geç göründü bebek şimdide kalp atışı için bekliyoruz ben polikistik överim onun için bebekle adet tarihlerim tutmuyor stres yapma ben çok yaptım cala Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin dua et canımilk gebeliğim olduğu için bilgimde yok
Kaçıncı haftada göründü acabaCanım benimde geç göründü bebek şimdide kalp atışı için bekliyoruz ben polikistik överim onun için bebekle adet tarihlerim tutmuyor stres yapma ben çok yaptım cala Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin dua et canım
Canım geçen hafta gittim kese hem biraz aşagıda hem de içi boştu baya korktum 1 hafta bana geçmedi bu hafta gelişmiş yukarı çıkmış içinde embriyo oluşmuş daha kalp atışı yoktu doktor hafta gelince görürüz atış olup olmayacağını dedi bu haftada onu taktım kafama Vala hayırlısı ve sağlıklısıyla adetim düzensiz olduğu için geçen hafta hesaplayamadık embriyo oluşunca 6 haftalık olduğunu söyledi doktor canım adetlerim düzensiz polikistik överim var inşallah içini rahatlatacak kadar açık yazmışımdır canım benim 2. Hamileligim 6 yaşında da oğlum canım Allah sağlık ömür versin herkese inşallahKaçıncı haftada göründü acaba
Her gittiğim doktor farklı bir ilaç veriyor bende sürekli bir doktor arayışına girdim bu son gittiğim doktor özel hastane olduğu için yeniden yeniden gideyim diye haftaya gelin kalp sesini duyalım dedi ekstra bişey söylemedi ve direkt bu ilacı verdi emin olun her doktor güvenilir değil her doktorun dediği verdiği ilaçları kullanıyor musunuz siz araştırmak önemli en son olan olaylarıda görmediniz herhalde ‘yenidoğan çetesi?’ ama ben yinede kullanmaya başladım araştırdım ve ekstra bir olumsuz etkileri olmadığı için sizede öneririm araştırmayı ayrıca böyle yargılar gibide yorum yapmanız…Progestanı kullanın doktor verdıyse bi bildiği vardır . Ben 12 hafta boyunca kullandım . Düşük riski için kullandırıyor doktorlar .
Madem doktora guvenmıceksınız yazdığı reçeteyi kullanmıcaksınız nie doktora gidiyorsunuz ? Hiç mi araştırmadınız neymiş bu ilaç nie vermıs die. Adam haftaya gel kalp atışını duyarız demiş daha ne desin
Kullanmayın diyen arkadaş sen bu kadının bebeği düşse vebalini alıcak mısın neye dayanarak bi insana doktorun yazdığı reçeteyi kullanmamasını söylüyorsun .
Gidin zaten 10 gun dolmadıkça tekrar ücret ödemezsiniz o yüzden 1 hafta demiştir ekstra ücret çıkmasın die .Her gittiğim doktor farklı bir ilaç veriyor bende sürekli bir doktor arayışına girdim bu son gittiğim doktor özel hastane olduğu için yeniden yeniden gideyim diye haftaya gelin kalp sesini duyalım dedi ekstra bişey söylemedi ve direkt bu ilacı verdi emin olun her doktor güvenilir değil her doktorun dediği verdiği ilaçları kullanıyor musunuz siz araştırmak önemli en son olan olaylarıda görmediniz herhalde ‘yenidoğan çetesi?’ ama ben yinede kullanmaya başladım araştırdım ve ekstra bir olumsuz etkileri olmadığı için sizede öneririm araştırmayı ayrıca böyle yargılar gibide yorum yapmanız…
Benim adet olmadan 2 gün önce betam 933 gelmişti hangi belirtilerle kan verme ihtiyacı duydunuzKızlar Adetime 3-4 gün var bugün Beta HCG değerime baktırdım 1.20 çıktı Sizce yükselme ihtimali var mı bu durumu yaşayan oldu mu Çünkü sabah da kaset testte silik çizgi görmüştüm onun üzerine kan testi verdim yükselir mi bilmiyorum Daha Adetime var acaba yaşayan var mı merak ettim
Sadece içgüdüsel kasık ağrısı ara ara bir de 2 gün önce yeşilimsi sarımsı sümüksü bir akıntı geldi 1 2 kere onun dışında yorgunluğum oluyor sürekli başka da pek bir şey yok yani adetim 2 şubat gözüküyor sizce yükselme ihtimali var mı acabaBenim adet olmadan 2 gün önce betam 933 gelmişti hangi belirtilerle kan verme ihtiyacı duydunuz
Ben ikinci ayda kaldım hamile ilk ayda kasıklarımda ağrı hissediyordum sürekli bu sitedeydim gece yatarken bile bel ağrım vardı. İkinci ayda sadece 6 günlük sürede hamile kalamam diye düşündüm o yüzden hiç şüphem olmadı ama yine kasık ağrılarım oldu hiç akıntım olmadı 2 gün kala kahverengi lekelerim oldu 2 gün sürdü yine şüphelenmedim ama hislerimmi bilmiyorum kendimi eczaneye test almaya giderken buldum testi yaparken bile napıyorum dedim eczaneye gitmeden önce girdim tuvalete birde geldiğimde yaptım 2 dk içinde çizgi oluşmaya başladı ona rağmen markasını yazdığımda yalancı pozitif yazıyordu hala olmaz dedim kendimce kadın doğumdan randevu arıyordum sorunmu var acaba diye sperm alerjisi filan bir çok şey okumuştum hamilelik için akıntıda olması gerek yazıyordu yok şu yok bu bence bekleyin adetinizin geçmesini hatta buda geçerli bir cevap olmaz hamilesin demek için çünkü ilk ay adetim 3 gün gecikmişti birde ilk 3 gün normal regl 2 gün leke şeklinde olmuştu 8. Gün biter aslında reglim. Burda sizde çok okumuşsunuzdur belki ben çok okudum çünkü herkesin vücudu farklı gerçekten bu cümle çok doğru ilk ayda bu kadınlar kulübünde okumadığım paylaşım kalmamıştı desem yeridir. İlk ay her gün test yapıyordum işte yükselir şöyle olur sonradan yükselir vs o yüzden her gün test yapıyordum çünkü ilk ayda hamile kalırım kesin diye bakıyordum sonra bu paylaşılanları gördükçe çok geç olacak diyede düşündürdü vs bence buradaki yazılanları filan çok takmayın herkesin vücudu farklı. Şimdide hamileyim ama dış gebelik kimyasal gebelik onlara taktım şükür keseyi gördük ama şimdide boş gebelik değildir diye takıyorum hamilelik gerçekten kolay bişey değilmiş ben pozitif çıktığında hamileyim tamam diyeceklerdenim ama burası sayesinde her şeyi öğrendim o 1 ay içinde. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın detaylı şekilde yazmak istedim bence regliniz geçsin bir kaç gün sonrasında bir kan verinSadece içgüdüsel kasık ağrısı ara ara bir de 2 gün önce yeşilimsi sarımsı sümüksü bir akıntı geldi 1 2 kere onun dışında yorgunluğum oluyor sürekli başka da pek bir şey yok yani adetim 2 şubat gözüküyor sizce yükselme ihtimali var mı acaba
Yaaaa aslında adınıza sevindim anlattıklarınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim umudum hala var umarım bende sağlıklı sonuç alırımBen ikinci ayda kaldım hamile ilk ayda kasıklarımda ağrı hissediyordum sürekli bu sitedeydim gece yatarken bile bel ağrım vardı. İkinci ayda sadece 6 günlük sürede hamile kalamam diye düşündüm o yüzden hiç şüphem olmadı ama yine kasık ağrılarım oldu hiç akıntım olmadı 2 gün kala kahverengi lekelerim oldu 2 gün sürdü yine şüphelenmedim ama hislerimmi bilmiyorum kendimi eczaneye test almaya giderken buldum testi yaparken bile napıyorum dedim eczaneye gitmeden önce girdim tuvalete birde geldiğimde yaptım 2 dk içinde çizgi oluşmaya başladı ona rağmen markasını yazdığımda yalancı pozitif yazıyordu hala olmaz dedim kendimce kadın doğumdan randevu arıyordum sorunmu var acaba diye sperm alerjisi filan bir çok şey okumuştum hamilelik için akıntıda olması gerek yazıyordu yok şu yok bu bence bekleyin adetinizin geçmesini hatta buda geçerli bir cevap olmaz hamilesin demek için çünkü ilk ay adetim 3 gün gecikmişti birde ilk 3 gün normal regl 2 gün leke şeklinde olmuştu 8. Gün biter aslında reglim. Burda sizde çok okumuşsunuzdur belki ben çok okudum çünkü herkesin vücudu farklı gerçekten bu cümle çok doğru ilk ayda bu kadınlar kulübünde okumadığım paylaşım kalmamıştı desem yeridir. İlk ay her gün test yapıyordum işte yükselir şöyle olur sonradan yükselir vs o yüzden her gün test yapıyordum çünkü ilk ayda hamile kalırım kesin diye bakıyordum sonra bu paylaşılanları gördükçe çok geç olacak diyede düşündürdü vs bence buradaki yazılanları filan çok takmayın herkesin vücudu farklı. Şimdide hamileyim ama dış gebelik kimyasal gebelik onlara taktım şükür keseyi gördük ama şimdide boş gebelik değildir diye takıyorum hamilelik gerçekten kolay bişey değilmiş ben pozitif çıktığında hamileyim tamam diyeceklerdenim ama burası sayesinde her şeyi öğrendim o 1 ay içinde. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın detaylı şekilde yazmak istedim bence regliniz geçsin bir kaç gün sonrasında bir kan verin