• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+0 kese göründü ultrason fotoğrafı anlayan var mı

bukettok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
6
1
1
26
Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür 🙏🏼 ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyım🥹
1000060994.webp

Kesen var görünüyor henüz çok küçük zaten şu an benekte kalp atışı da görünmez herkese 2 hafta sonra gel diyorlar ek bir şey yok şimdilik

Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür 🙏🏼 ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyım🥹Eki Görüntüle 3554859
Keseyi gormussunuz iste onun fotosunu vermiş. Surda ortada kucuck bir sey o kese sanirim. Ben 5+4te gittiğimde doktor fotograf vermemisti ama icinde yuvarlak olusum gormustuk bu fotoda bir sey gözükmüyor.
Bir sonraki hafta gittigimde foto verdi o zaman bebegin tutundugu alan gozukuyordu. Bir yuvarlagin icinde cop adam gibi bir sey 😀.Alttan muayene ile 6+4te kalp atisini duymuştum. Hem daha net fotograf oluyor.
Cok kucuk oldugu icin suan sadece kese fotosuna sahipsin sanirim o da kuş gozu kadar gozukuyor :)
Hayirli olsun saglikla ilerlesin umarım 🙏

Araştırdım çok kese 7 mm bebek 3 mm kağıtta yazana göre bakalım kalp sesini duymak için gün sayıyorum tam 5 haftada karnımdan göründü kese şükür 🙏🏼😂

Back