gerçekten mi canım Allah razı olsun annenden de senden de o zaman iki kişi niyetine sayayım değil mi sana özelden adımı yazayımAnnem senin icin 2 tane okuyacak canim
canım çok teşekkürler
benm de yumurtlama zamanıma denk geliyor canım olur bence ben sana özelden adımı yazayım cok teşekkürlerBelli bir suresi var mi ?
Suan adetliyim cunku 1 hafta sonra okuyabilirim ancak.
Tamam o zaman bitince okurum. 1 tane aliyorum. Sen kac kaldigini yaz cnm.benm de yumurtlama zamanıma denk geliyor canım olur bence ben sana özelden adımı yazayım cok teşekkürler
amin canım amiin inşallah. Şuan eşimin okumasıyla beraber 39 kaldıTamam o zaman bitince okurum. 1 tane aliyorum. Sen kac kaldigini yaz cnm.
Rabbim saglikli bir bebek nasip etsin insallah.
canım Allah razı olsun sen beni çok iyi anlayanlardansın. Sana da adımı yazıyorum hemen özeldenBenimde 8 sene olmadı canım yaşayan bilir ancak bunu gerçekten 2 tane alayım.Rabbim hayırlısıyla evinizi kucagını doldursun hayırlı evlatlar versin en Kısa zamanda
yazdım canım Allah razı olsun senden deCanim adini bana yaz. Bende 1 tane okuyayim @glmserser
yazıyorum özelden canım Allah razı olsunCAnım bugün yoğunum yarın sabah ezanından sonra okurum ismini yaz 1 tane meryem suresi aldım Allah tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?