Lütfen birileri bana fikir versin çok kötü depresyondayım yaşantımı kısaca özetleyecek olursak doğuştan dudak damak yarığı olarak doğdum 15 ameliyat geçirdim.tedavim daha 2 ay oldu biteli ve bende konuşma bozukluğu birde orta derece işitiyorum.Myo mezunuyum.Dışarı çıkmıyorum üni bittikten sonra kendimi eve kapattım ve 4 sene boyunca dışarı adım atmadım sadece tedavimle uğraştım durdum.Dışarı yalnız çıkamıyorum özgüven sıfır bişeyler yapmak istiyorum eve kapandım kaldım her gelen giden sen niye çalışmıyorsun diye beynimi yiyip bitiriyor dini inanç dessen sıfır çoookk büyük boşluktayım.hiç birşey yapmıyorum yemek yiyor ve uyuyorum herhangi bir faaliyetim yok.insanlardan nefret ediyorum ve çok korkuyorum onların bakışlarından tiksiniyorum.Bir iş başvurusnda bulundum çağırdılar beni ve kapıdan girer girmez senn konuşman bozuk sen burada çalışmazsın olmaaz deyip yolladı beni başıma bu olay gelincede bittimmm..başkada iş başvurusu yapmadım buda bana ders oldu.herşeyden vazgeçtim kendimden vazgeçtim 24yaşındayım ve yaşamıyorumm..nolurrr yardım edinnn nolur boğuluyorummm...4 YILLLLL sadece evin içindeyim...