4yasinda bir kizim var dogdugu gunden beri uykusu hep sorunluydu 1yasa kadar meme emerken ikimizde uyuya kalirdik o 1yasindayken hamile oldugumu ogrenince memeden kesip devam sutune basladik geceleri uyumadan once sutunu icer snra sirtini kasiyarak sacini oksayarak uyuturdum cogu zaman babasiyla yatmak ister hep beraber yatardik kardesi 1yasa gelene kadar bu sekilde devam etti diger kizim yas diyince oda memeyi birakip sute gecince ikisine oda yapip ikisini beraber yatirmaya basladik kucuk kizim hemen uyurdu ama buyuk kizim hemen uyumaz 1, 1-5saate yakin surerdi uyumasi cogunda sabah kalktigimizda yanimizda olurdu simdi 3kizim dogdu 4aylik oldu ortanca kizim 5 10dk da hemen uyur yeni dogan bebegim de yatagina biraktigim gibi uyur ama buyuk kizim hem uyumadan once cok ugrastiriyor hem de gece surekli kalkiyor baslarda yanimiza geldiginde yatagina goturup yatirdim uyutup kalktim geri o uyumaya devam etti ama simdilerde bazen hic uyumuyor numara yapiyor kalkacagimiz zaman nereye diyor yada gercekten uyuduysa 1 2saat snra tekrardan bir daha kalkiyor ve yine ayni seyleri en bastan yapiyoruz cogu zaman konusuyorum kardesin de var uyuyup dinlenmem lazim sabah sinirli olmayim dinlenmis olayim guzel gunumuz olsun diyorum bazen ise yarar belki die kizdigimda oldu ama son 2 3gundur kabus goruyorum diyor korkuyorum diyor bizimle yatmasini yasakladigim icin yanimiza kadar gelip beni uyandiriyor beni uyut diyor yada odasindan sesleniyor anne die 4aylik bir bebekle gercekten zor oluyor ortanca kizimda surekli uzerini aciyor ben uzerini ortuyorum daha arkami donmeden tekrar aciyor yardim edin lutfen