Bebek İkinci El 4moms mamaroo

Gbyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
34
4
36
31
uygyn fiyata ikinci el 4moms mamaroo arıyorum elinde olup satmayı düşünen var mı?

Garantisi devam ediyor 650 TL Yalnız bendeki ürün mamaroo iphone ve samsung lara bağlanabiliyor rokoko ve ya diğer modeller değil üst model

Kargo ile gönderebilirim. Yada bursa da yakınınız varsa verebilirim hanımefendi.

Hanımefendi fazla inemem.gördüğünüz üzre arkadaşların kimi 650 istiyor..Fiyatim cok normal.eğer çizik deforme olsa indirim yapardım. İki ay içinde en fazla 10 kere ancak binmistir oğlum..
illa satacam diye de 400 e veremem malesef...

Merhaba

Ben de ikinci el Mamaroo arıyorum ancak bir sorum olacak, benim bebeğim 3,5 aylık; şimdi alırsam ne kadar kullanabilirim?
Siz ne kadar kullandınız bebeğinize?
Benimki gündüzleri uyumuyor, bununla beraber uyur belki diye düşündüm ama emin olamadım
Tecrübeli anneler yorumlarını yazarsa çok sevinirim

Arkadaşım benim bebekte zaten onun üstünde uyuyordusadece yada kucağıMDA..kiimi gece bile açık bırakıp sallanıyor du üstünde kapatmiyordum ben..ama bizim erken hareketlrnmeye başlayınca tutamadım üstünde ikipirdanyordu.tutmadım ustunde daha sonra
..ürün benim çok. İşimi gördü. 1.5 yasinakadar rahat kullanır demişlerdi alırken.arkadasinoglu 19 aylık hala kullanıyor oğluna. Ses müzik kısımda var.Anne karnındaki benzer sesler onun bile çok faydasını gördüm.5 ses 5 hareketli sallama. Biz ikinci bebek düşünmediğimiz için satiyoruz
yoksa hayatta satmam....

Sen başka arkadaslara da sor danis.

Resim.

Eklentiler

• 20151229_143418.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 20151229_143433.webp
    20 KB · Görüntüleme: 38
  • 20151229_143449.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…