Ikili testim temiz çıktı,o sorunsuz çıkınca açıkçası 4lu taramanın sonucunu beklediğimi bile unutmusum ama doktorum arayıp gelmen gerekiyor deyince neye uğradığımı şaşırdım. Trizomi21 riski 1:119 cıktı yurt dışına kan gönderdik ne çıkarsa çıksın kesinlikle vazgeçmeye niyetim yok o benim evlâdım ama kalan 5 ayı bu düşüncelerle geçiremezdim. Buna benzer şeyler yaşayan var mı lütfen bana yardımcı olur musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4lü tarama sonucum yuksek riskli basina gelen yada bilgisi olan anneler lutfen yardimci olur musunuz
- Konu Sahibi 02panda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
Benim de 2 li tarama testim yüksek çıktı ancak kan vs göndermedimIkili testim temiz çıktı,o sorunsuz çıkınca açıkçası 4lu taramanın sonucunu beklediğimi bile unutmusum ama doktorum arayıp gelmen gerekiyor deyince neye uğradığımı şaşırdım. Trizomi21 riski 1:119 cıktı yurt dışına kan gönderdik ne çıkarsa çıksın kesinlikle vazgeçmeye niyetim yok o benim evlâdım ama kalan 5 ayı bu düşüncelerle geçiremezdim. Buna benzer şeyler yaşayan var mı lütfen bana yardımcı olur musunuz
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
İkiliniz temiz çıkmışken neden dörtlü önerildi? Artık üçlü dörtlü tarama yapmıyoruz dedi bana profesör dr. Hepsinin içinde en doğru olasılık amniyosentezdir gerekmedikçe yapmayız sonra fetal dna dır gerekirse ve gerekmesede imkanı olan kişilerin yaptırmasını öneririz sonra da ikili test gelir oda %85 doğruluk payı verir bu test %85 doğruluk payı vermişken doğruluk yüzdesi daha düşük olan üçlü,dörtlü testi yapmanın mantığı yoktur kafa karışıklığı yaratır dedi size aynen söylediği şeyleri aktarıyorum. Fetal dna temiz gelir diye düşünüyorum üzmeyin kendinizi.
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Ben bu tarama testlerinin istemezsen yaptirilmayacagini bile bilmiyordum bana yaptırıp sıkıntı çıktıktan sonra söyledi doktorum. Hiçbişey soramadı ki taraman var tahlil de isteyeceğim deyip tahlil kağıdını elime tutuşturdu başıma geldikten sonra araştırdım öyle öğrendim bende yapılmadığını. Inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz icinİkiliniz temiz çıkmışken neden dörtlü önerildi? Artık üçlü dörtlü tarama yapmıyoruz dedi bana profesör dr. Hepsinin içinde en doğru olasılık amniyosentezdir gerekmedikçe yapmayız sonra fetal dna dır gerekirse ve gerekmesede imkanı olan kişilerin yaptırmasını öneririz sonra da ikili test gelir oda %85 doğruluk payı verir bu test %85 doğruluk payı vermişken doğruluk yüzdesi daha düşük olan üçlü,dörtlü testi yapmanın mantığı yoktur kafa karışıklığı yaratır dedi size aynen söylediği şeyleri aktarıyorum. Fetal dna temiz gelir diye düşünüyorum üzmeyin kendinizi.
Bende doktor ne dediyse onu yaptım keyfi birşey degilİkili sorunsuz çıkıp dörtlü yaptıran bir sizi görüyorum
- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Olsun artık fetal dna sonucu çabuk çıkar güzel haberler gelir inşallahBen bu tarama testlerinin istemezsen yaptirilmayacagini bile bilmiyordum bana yaptırıp sıkıntı çıktıktan sonra söyledi doktorum. Hiçbişey soramadı ki taraman var tahlil de isteyeceğim deyip tahlil kağıdını elime tutuşturdu başıma geldikten sonra araştırdım öyle öğrendim bende yapılmadığını. Inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz icin
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Bende doktor ne dediyse onu yaptım keyfi birşey degil
Zaten burada şaşırdığım sizin yapmanız değil yanlış anlamayın. Doktorun böyle bir istekte bulunmasına şaşırdım.
17 haftalık daha girmedim ayın 15 ine randevu aldım inşallah onda da bisey çıkmaz herşeye girerken o kadar tedirgenim ki artıkKaçıncı haftandasınn? Detaylı ultrasona girdin mi? İkilin temiz çıktıysa detaylın iyiyse hiçbir sorun olmaz içini rahat tut
Inşallah ya inşallah Allah haber bekleyen herkese güzel haberler ulaştırsinOlsun artık fetal dna sonucu çabuk çıkar güzel haberler gelir inşallah
Valla bende bi kaç şey okuduktan sonra şaşırdım inanın,ikili temiz çıkınca üçlü dörtlü para tuzağı diyen doktorlar bile varmış ne düşüneceğimi ne yapmam gerektiğini şaşırdım bende öyle bir haldeyimZaten burada şaşırdığım sizin yapmanız değil yanlış anlamayın. Doktorun böyle bir istekte bulunmasına şaşırdım.
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Valla bende bi kaç şey okuduktan sonra şaşırdım inanın,ikili temiz çıkınca üçlü dörtlü para tuzağı diyen doktorlar bile varmış ne düşüneceğimi ne yapmam gerektiğini şaşırdım bende öyle bir haldeyim
Evet aynen öyle diyorlar. İkili yaptırınca geri kalanı yaptırmıyorlar. Hatta bazı doktorlar ikili bile istemiyor çünkü kesin değil. Yine ek test gerekiyor. Umarım sonuç iyi gelir.
Inşallah ya. Allah razı olsunEvet aynen öyle diyorlar. İkili yaptırınca geri kalanı yaptırmıyorlar. Hatta bazı doktorlar ikili bile istemiyor çünkü kesin değil. Yine ek test gerekiyor. Umarım sonuç iyi gelir.