20 günde baya azalır fark etmezsin bile.
Ama ilk günlerde buzlu soğuk tedavi uyguladınız mı?
7.günümdeyim şişliklerim bayağı indi gözaltlarım sarı onlarda geçiyor günden güne fakat hala darmadağınım
Dikişlerim çok fazla gülemiyorum falan acıtıyor kasınıyorum çok iyilessem keske biran önceNoldu gecmis olsun canim
Benim de tam bir hafta oldu yanaklarımda kaldı sadece şişlik
Dikişlerim çok fazla gülemiyorum falan acıtıyor kasınıyorum çok iyilessem keske biran önce
Aynı benBenimde yanagimin alt kisminda sislik ve agzina tika basa yiyecek doldurmus sincap gibi gozukuyorum
Oncelikle merhaba. Hemen sunu belirtmek istiyorum estetigim keyfi olmadi. Iki tarafta da burun eti sismesi olmus ve burnumun seklini buyutmus. Lazerle etleri ufaltip burnumun goruntusunu dogal haline kavusturdular. IZMIR EKOL HASTANESINDE KBB BOLUMUNE MUAYENE OLUP ARDINDAN CUMA GUNU AMELIYAT OLDUM. Su an cok sukur her sey yolunda. Merak ettigim sey ise su;
Ameliyatin sebebiyet verdigi yuzde olusan ödem tahmini kac haftaya toparliyor ? Tesekkurler simdiden kizlar
Hangi dr la görüstünüz dr Can Caner hakkinda bilginiz varmi bende ondan gün aldimMerhaba öncelikle geçmiş olsun.
Ekol Hastanesi'nde hangi doktora ameliyat oldun?
Şuan bende ekol Hastanesi'nde bir doktorla irtibat içerisindeyim acaba aynı doktor mu merak ettim.
Şuan durumun nasıl?
Bence ekolde Can Ercan ile görüsünOp.Dr Bahçet Şahin ( doktorumun ismi )