4gun once yapilan burun estetigi

melisilin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
11
9
Oncelikle merhaba. Hemen sunu belirtmek istiyorum estetigim keyfi olmadi. Iki tarafta da burun eti sismesi olmus ve burnumun seklini buyutmus. Lazerle etleri ufaltip burnumun goruntusunu dogal haline kavusturdular. IZMIR EKOL HASTANESINDE KBB BOLUMUNE MUAYENE OLUP ARDINDAN CUMA GUNU AMELIYAT OLDUM. Su an cok sukur her sey yolunda. Merak ettigim sey ise su;

Ameliyatin sebebiyet verdigi yuzde olusan ödem tahmini kac haftaya toparliyor ? Tesekkurler simdiden kizlar

20 günde baya azalır fark etmezsin bile.

Ama ilk günlerde buzlu soğuk tedavi uyguladınız mı?

7.günümdeyim şişliklerim bayağı indi gözaltlarım sarı onlarda geçiyor günden güne fakat hala darmadağınım

Oncelikle merhaba. Hemen sunu belirtmek istiyorum estetigim keyfi olmadi. Iki tarafta da burun eti sismesi olmus ve burnumun seklini buyutmus. Lazerle etleri ufaltip burnumun goruntusunu dogal haline kavusturdular. IZMIR EKOL HASTANESINDE KBB BOLUMUNE MUAYENE OLUP ARDINDAN CUMA GUNU AMELIYAT OLDUM. Su an cok sukur her sey yolunda. Merak ettigim sey ise su;

Ameliyatin sebebiyet verdigi yuzde olusan ödem tahmini kac haftaya toparliyor ? Tesekkurler simdiden kizlar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Ekol Hastanesi'nde hangi doktora ameliyat oldun?
Şuan bende ekol Hastanesi'nde bir doktorla irtibat içerisindeyim acaba aynı doktor mu merak ettim.
Şuan durumun nasıl?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Ekol Hastanesi'nde hangi doktora ameliyat oldun?
Şuan bende ekol Hastanesi'nde bir doktorla irtibat içerisindeyim acaba aynı doktor mu merak ettim.
Şuan durumun nasıl?
Hangi dr la görüstünüz dr Can Caner hakkinda bilginiz varmi bende ondan gün aldim

Bu ameliyat kabus gibi bişey umarım son olur 2. Günüm bugün ama korku filmden fırlamış gibiyim çektiğim açılar zaten tarifsiz

X