Doğuma Hazırlık 4gün hastanede yattım sonunda bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm anne adaylarına

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

demethn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
82
0
41
a.s.geçen cuma hastaneye kontrole gittim suyum azalmış 4cmde açılmam varmış yatış verdiler 4gün kabus gibiydi gelen gözümün önünde doğurup gitti drlar kadrolu hastamız demeye başladılar herkes çok ilgiliydi ama sinirlerim altüst oldu 4.gün suni sancıya karar verildi 3 saat sonunda kolay bi doğumum oldu 5.günde evimize bebişimle geldik anneciği bi soğuk algınlığına yenik düşerken bebişi için nelere katlandı Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşaallah şimdi tek soırunumuz var sütüm gelmiyo mama yiyoruz çok stres yaptığımdanmış galiba inş onuda atlatırız darısı tüm annelerin başına sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum hepinize canlarım:1hug:eek:puyorumnanaktan

Hayırlı olsun bebişin.. Darısı bekleyenlerin başına. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...alkisalkisalkis

Minikin hayırlı olsun canım... Hayırlı evlat olsun... Darısı bizim başımıza inşallah... (kendi kendime dua eder gibi oldu :)) )

rabbim sağlıkla,analı babalı büyümesini nasip etsin inşlh....tebriklerrr a.s.

Rabbim analı babalı büyütsün... hayırlı bir evlat olur inşallah...

canım ya maşallah bugünlerde gelen kolay doğum haberlerine çok seviniyorum.tabi 4 gün sıkıntılı olmuştur mutlaka ama meleğini kucağına aldığında eminim unutmuşsundur :) Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..
Allah bizede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah..

Son düzenleme:
allah anali babali buyutsun cnm saglikla mutlulukla ins

darisi bizlerin basina

Allah analı babalı büyütsün inş. sütünde en kısa zamanda gelir.... Bu arada hangi hastanede doğujm yaptın?

allah analı babalı büyütsün arkadaşım tebrikler. darısı tüm bebek isteyenlerin başına

hepinize teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.zekai tahir burak da yaptım doğumumu hiç iyi şeyler söylenmiyodu ama ben gayet memnun kaldım asistanlar drlar hepsi çok nazikler ve inanın o 4 günde bana çok moral verdiler doğumdan sonrada gelip baktı bebeğime hepsi :)

X