Çocuk Hastalıkları 4aylik kizim emmek istemiyor!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Esmer Gxuxlcin

♥αℓуα ∂υ&#9
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.250
13
116
37
Almanya
Yalvaririm yardim edin bisy diyin, kafayi yicem. :-S
Emmiyor, emek istemiyor kendini geri itio sinirden nasil aglio bagira bagira.. Yok yok emmio !
Ama biberon istio, su var icersinde nasil icio, aglayan bebegim susuyor.
Tekrar sagip biberona koyup emziriym diyorum ama, burda kiralayabiliyorsun ve cok pahali acikcasi, durumumuz suan hic yok. (Yine de Elhamdüllah Rabbim rizkimizi veriyor cok sukur ama ).
Ne olur akil verin bana
Tedbir amacli Milupa'nin Aptamil mamasini aldi esim ama, yine de agirima gidiyor daha icirmedim mamayi ama. Gögüslerim dolu ama emmiyor (((

canım bu ayda bu sorunu çoğu anne yaşıyor bende çok çektim zor ve yorucu oldu ama geçti çok şükür.ben genelde uykusunda emziriyordum güzdüzde ya gezerek ya da çekyatın kenerına ayğımı koyup zıplatarak zaten emmeye başlayınca oturuyordum.çok zor oluya biliyorum ama biberon ve mama başlamak istemiyordum 12 saat boyunca emzirmeye çalıştığımı biliyorum sabret inşallh geçer.dr um gündüz çok emmek istememesi bu dönemde normal demişti.Allah kolaylık versin. ne olur sabret bebişlerimiz anne sütünden mahrum olmasın

canım geçiş dönelerinde emmek istemeyebiliy bebekler uykuda emzir ama emzirmeyi dene sakın biberon verme ona alısırsa emmek hiç istemez kısa zamanda geçiyor bu dönemler

Gulcin canim ne cabuk gecmis zaman 4 aylik olmuslar bile ya
Masallah!!!

Ne oldu canim biberonmu verdin. emmek istemiyor seni

Benim eltiminde 5 bucuk aylik kizi var oda emmek istemiyor annesini
sutunun tadi nasil canim sekerli mi? eltim sutunun sekersiz oldugunu soyluyor.
ne yapti ise emmek istemiyor. karanlikta emzirmeyi denedinmi canim.

Neyi kiralabiliyorsun canim tam anlamadim ama sut sayma makinasindan soz ediyorsan
dr yazmiyormu sizin orda. burda dr yaziyor, eczaneden kiraliyorsun 1-2-3 ay.
belli bir ucret veriyorsun makinayi alirken. Geri verirken de verdigin ucreti geri veriyorlar.
Allah yardimcin olsun canim ins...

elinle sağsana cnm ben öle yapıorum işe giderken.bebekler istemio gerçektn geçiş dönemlerinde.bide emme aralığı uzamış olabilir.bnm oğlum bi günde emme aralığı saatini 3 e çıkardı.bende çok şaşırdım.biberon verme sakın.kaşıkla besle.1 hafta sabret.geçer inş.allah yardımcın olsun.

esmer gülçin göğsün de sızlıyordur. eşinden dostundan ödünç alamaz mısın yok mu kimsede? ben medela elektrikli gittigidiyordan 2. el aldım 50 liraya. ben de eltime yolladım yoksa hayrına sana yollamayı çok isterdim.

Canim benim, Allah'a sükürler olsun gecti her ne kadar arada inat etsede...
Bazen bi inat ugruna arada apmiyor degil ama, ben yine de ne olur olmaz evde Milupa'nin anne sütüne en yakin mamasini bulunduruyorum (Daha hic acmadim)
Coook özledim vallahi sizi :)
Saka maka, hangi arada dere de 4 ay gecti demi :)
Sanki daha dün biz degilmiydik hadi artik dogsun die sabirsizlikldan ölenler

Arkadaslar hepinizden Allah razi olsun, gecti cok sükür kalmadi o problemimiz. Iki gün öyle inat ede ede icdi. Ama, gidisat belli olmaz bu bebislerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…