Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cici bebe normalde de önerilmiyor. Anne sütü alıyorsa ilk 6ay sadece anne sütüArkadaşımın 4 aylık bebeği var cici bebe bisküvisi verse erkenmidir sizce bilgisi olanlar
Anaa bende mi yemicem ?Cici bebe normalde de önerilmiyor. Anne sütü alıyorsa ilk 6ay sadece anne sütü
Anaa bende mi yemicem ?
Şuan kalktim yaptım kasıkliyorumSen yeben mama şekline getirip yiyorum hala
4 ay erken üstelik faydasi olan bişey değil bende verilmemesinden yanayım. Boşuna kilo yapacak çocukta. Meyve sebze pureleri ile 5. Ay bitince tadimlara başlanabilir ki bu bile doktor onayı ile olmali bizi başlattı mesela.Arkadaşımın 4 aylık bebeği var cici bebe bisküvisi verse erkenmidir sizce bilgisi olanlar
Sürünmekle ne alakası var ? 6 aylık olup sürünmeyen bir sürü çocuk var . Sizin mantığınıza göre ek gıdaya başlamak için bebeğin sürünmesini beklemeliyiz 9. Ayda sürünürse o zaman başlarız sürünmeden yürüyen bebekler var onlar yürüyünce başlar o zamanEvet canim cok erken sürünmeden önce verilmiyor. Bağırsakları tikayabilir
Şu ülkede hala çocuğa cici bebe yedirmek isteyen annelerin olduğunu görmek ne kadar acı hemde 4 aylık çocuğaArkadaşımın 4 aylık bebeği var cici bebe bisküvisi verse erkenmidir sizce bilgisi olanlar
Aslinda söylemek istedigi bebek hareketlenince yediklerini sindirmesi, gaz cikartmasi daha kolay olur ek gıdaya geçiş dönemide bebeklerin hareketlenmesi ile örtüşür zaten. Surunmuyorsa bile dönmelere başlamıştır sürünmeye çalışıyordur ilk donemler gibi hareketsiz yatmiyodur.Sürünmekle ne alakası var ? 6 aylık olup sürünmeyen bir sürü çocuk var . Sizin mantığınıza göre ek gıdaya başlamak için bebeğin sürünmesini beklemeliyiz 9. Ayda sürünürse o zaman başlarız sürünmeden yürüyen bebekler var onlar yürüyünce başlar o zaman![]()
Şimdi oldu tamam anladımAslinda söylemek istedigi bebek hareketlenince yediklerini sindirmesi, gaz cikartmasi daha kolay olur ek gıdaya geçiş dönemide bebeklerin hareketlenmesi ile örtüşür zaten. Surunmuyorsa bile dönmelere başlamıştır sürünmeye çalışıyordur ilk donemler gibi hareketsiz yatmiyodur.![]()