Tablet,telefon kullanmadan; oyun, dans, uyku, kitap okuma,yoga yapacaklarmis.Konuyu okumadım 48 saat uyucak miymisiz? Bana uyar...
Kandırmaca resmenHani uyku nerede
Ben 48 saat sessiz sakin bir yerde rahatsız edilmeksizin uyuma eylemi yapılacak diye düşündüm başlıģı okuyunca ama içerik hayal kırıklığı olduHoş gerçek uyuma festivali olsa ne olur otobüste bile uyumamak gerekiyormuş ,sapıgın biri gelip yüzüne boşalabiliyormuş
Hoş gerçek uyuma festivali olsa ne olur otobüste bile uyumamak gerekiyormuş ,sapıgın biri gelip yüzüne boşalabiliyormuş
Kime? Nasıl yani? Ne otobüsünde?! Olay sizin mi başınıza geldi yoksa haber falan mı? İnşallah size olmamıştır
aynen bende öyle sandım yazının içinde açık adres aramaya başlamıştımBende 48 saat deliksiz uyunacak sandım, tam bana göre festival diyordum ki meğer pc, telefondan uzak kalmaya uyku festivali demişler, sadece uyusak olmaz mı
Kusura bakmayın ben değildim tabi ama yazamadım hemen.Kime? Nasıl yani? Ne otobüsünde?! Olay sizin mi başınıza geldi yoksa haber falan mı? İnşallah size olmamıştır
Bende o haberin üzerine bu haberi okuyunca aklıma ilk gelen uyku festivali olsa gerçekten kaç kişiye taciz,tecavüz olur acaba oldu.Habermiş buarada, gördüm ama bir an sizin başınıza geldi sandım gerçekten..
Artık diyecek söz bulamıyorum bu olaylara, açsam da ağzımı çok kötü şeyler çıkacak, neyse konuyu da daha fazla meşgul etmeyeyim...
Estağfurullah, asıl siz kusura bakmayın atladım görünce hemen ben de..Kusura bakmayın ben değildim tabi ama yazamadım hemen.
Bende o haberin üzerine bu haberi okuyunca aklıma ilk gelen uyku festivali olsa gerçekten kaç kişiye taciz,tecavüz olur acaba oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?