48 Saatlik Uyku Festivali

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Festival için kayıtlar 27 Mayıs’ta son bulacak. Festivale katılım, tüm yemek ve etkinlikler de ücretsiz olacak.

İzmir Buca’nın eşsiz doğasına karışıp teknolojiden ve onun getirdiği bilgi kirliliğinden arınıp unutulmaz anlar yaşamak isteyenler, 3-4-5 Haziran’da Buca Belediyesi Uyku Festivali’nde buluşacak. Festival için kayıtlar 27 Mayıs’ta son bulacak.

Buca Belediyesi, 48 saat telefonundan, tabletinden uzak, sadece kitap okuyup, müzik dinleyip, geleneksel oyunlardan oynamak, özel hazırlanan yemeklerden yiyip, orman içinde yoga yapıp çadırda uyumak isteyenler için özel bir yer ayırdı.

Buca Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk işbirliği ile düzenlediği festivale katılım, tüm yemek ve etkinlikler de ücretsiz olacak.

haberturk.com

48 lik uykuya bu aralar hiç hayır demem.
Ama teknolojiden uzaklaşma festivali imiş bu

Uyku festivali diye merakla açtım, İzmir'deymiş, kayıtları da kaçırmamışız diye sevinsem mi neymiş nasılmış derken, Buca'nın eşsiz doğasını görünce bir kafam karıştı Sonra belki kıyısında köşesinde bir kamp alanı vardır, "Sessiz sakin bir kamp olur, gitsek mi" diye düşünecek oldum ki oyunuydu, müziğiydi, etkinlikleriydi girince işin içine beynim yandı

Yani bir haber bir insanda bu kadar kafa karışıklığı yaratır Baştan şuna Teknolojisiz Festival falan deseler olmaz mıymış.. Uyutmazlar gibi geldi bana burada rahat rahat, gelir gider bulaşırlar hadi gelin hep beraber yoga yapacağız, yok geleneksel oyunları hatırlayacağız falan filan

Son düzenleme:
Kandırmaca resmen Hani uyku nerede
Ben 48 saat sessiz sakin bir yerde rahatsız edilmeksizin uyuma eylemi yapılacak diye düşündüm başlıģı okuyunca ama içerik hayal kırıklığı oldu Hoş gerçek uyuma festivali olsa ne olur otobüste bile uyumamak gerekiyormuş ,sapıgın biri gelip yüzüne boşalabiliyormuş

Kime? Nasıl yani? Ne otobüsünde?! Olay sizin mi başınıza geldi yoksa haber falan mı? İnşallah size olmamıştır

Hoş gerçek uyuma festivali olsa ne olur otobüste bile uyumamak gerekiyormuş ,sapıgın biri gelip yüzüne boşalabiliyormuş

Kime? Nasıl yani? Ne otobüsünde?! Olay sizin mi başınıza geldi yoksa haber falan mı? İnşallah size olmamıştır

Habermiş buarada, gördüm ama bir an sizin başınıza geldi sandım gerçekten..
Artık diyecek söz bulamıyorum bu olaylara, açsam da ağzımı çok kötü şeyler çıkacak, neyse konuyu da daha fazla meşgul etmeyeyim...

Kusura bakmayın ben değildim tabi ama yazamadım hemen.
Bende o haberin üzerine bu haberi okuyunca aklıma ilk gelen uyku festivali olsa gerçekten kaç kişiye taciz,tecavüz olur acaba oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…