38 numara böyle bi ayakkabı var çok yüksek fiyata almıştım 25 liraya veriyorum sadece 1 kez kullanıldı kullanımı çok rahat. 44 beden siyah kaşe kaban ve trenckotta mevcut elimde.
Cnm bak bende bunlar var hepside 48 bedene uyumludur beğenirsen anlaşırız
Acı yeşil gömleği ütülemiştim önündeki su...şort dizde rodimoodun siyah 48 beden cnm kırmızı gömlek hiç kullanılmadı etiketi üstünde krem v yakada rodimoodun :) beyaz önü düğmeli de kalın bi kumaşı var penye tarzında yumuşacık :) hepsi tertemz :)
elifcim mor olanın modeli çıkmamış tekrar çekme şansın varmı şortu giyemem o iptal olsun kırmızı ve yeşil gömleklerin kumaşı ne acaba biraz daha resim bilgi verirsen kafamız rahat olsun
elifcim mor olanın modeli çıkmamış tekrar çekme şansın varmı şortu giyemem o iptal olsun kırmızı ve yeşil gömleklerin kumaşı ne acaba biraz daha resim bilgi verirsen kafamız rahat olsun
Cnmmmmm k.bkma elektrkler gttide cevap yazamadım mor olan ince kazak gibi triko kumaşı kırmızı ise saten cnm yeşil gömllek ise ketene benzer yumuşak bi kumaşı var pantolonda siyah gri karşımı cnm :) Telefonum arızalandı da garantiye gitti evdeki yedek tlefonlar çekmiştim oyzden resimler öyle cıkmış yoksa cok canlılar :)