47 kilodan 9 ayda 40 kiloya düştüm yardımmm

seftali21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
62
0
0
Kahramanmaraş
hiç bir şekilde kilo alamıyorum bebek mamasından tutun siyah üzüm tozuna kadar fayda etmiyor kemiklerim sayılıyor napmalıyımmmm

O zaman iyice araştırıp diyetisyene gitmelisin. Herkes kilo vermek istiyor kilo almak isteyenleri görünce şaşırıyoruz:) İnşallah kısa zamanda sağlıklı kilona kavuşursun

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

40 kilodan 52 kiloya çıkamama yardımcı olursan sevinirim canım hemde nasılllll

bizzat kendimden biliyorum ben 1.65 boyunda 50kiloyum alamiyorum alamiyorum alamiyorum yiyorum yiyorum nereye gidiyo bilmiyorum 30yasindan sonra alirsin dediler ama umidim yok pek.

Boyun kilon yaşın kaç ?
İlk önce tartıl .
Daha sonra internetten bak keyifle yiyeceğin en kalorili yiyecekleri seç .
TAtlı ağırlıklı olsun ve kahvaltım diye 7 8 çeşit meyve olan bi meyvesuyu var kahvaltıda onu ye.
çikolata ye tatlı olarak . ekmek tatlısı ye .
ekmek bol bol ye.
yemeğin en az 2 çeşit olsun .
sofrada doyunca hemen kalkma otur yavaş yavaş da olsa fazladan bir kaç sey ye ve tabagında aslaaa ama asla yemek bırakma bu alışkanlık olur o tabagoında kalan şeyleri yemen sana baya fayda sağlayacak emin ol :)
ben demin tartıldım 50 olmuşumm mutlu oldum baya :)
boyum 1 63 18 yaşım

hiç bir şekilde kilo alamıyorum bebek mamasından tutun siyah üzüm tozuna kadar fayda etmiyor kemiklerim sayılıyor napmalıyımmmm

Size bu konuda yardımcı olabilirm. Bende 41 kiloyum yaşım 19 tek derdim şuana kadar kilo almak oldu dün bulk diye toz aldım kilo aldırıyormuş eczanelerde satılıyor henüz kullanmadım ama bi yan etkisi olacağını sanmıyorum öyle olsa eczanelerde satılmazdı ama yine de içim rahat etsin diyorsanız doktora danışabilirsiniz alın derim bende kullanmaya başlıcam sorup.

ay cicişler ben de kilo veremiyorum. Boyum 182 cm kilo 78 nasıl vericem bilemiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…