- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Canım telaş yapacak bir durum yok.. Tabi ben doktor değilim ama normal bir durum bu.. Benim bebeğimde de oldu o. Bağırsakları daha yeni yeni gelişiyor o yüzden..Stres yapma ama tabi dilerseniz bi doktora götürün.. Benim kızım şuan 5 aylık hala her gün yapmıyor kakasını.. Doktorum 10 gün kadar yapmazsa anormal olacağını söylemiştiMerhaba,
Umarım bir çok kişiye ulaşır konum çünkü benim ilk çocuğum ve tecrübesizimbaşlıkta da yazdığım gibi 46 günlük bir bebeğim var ve 2 gündür büyük tuvaletini yapmıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor, güzel kilo alıyor ve günde 5 kereden fazla çişli bez alıyorum yani beslenme ile ilgili bir sıkıntımız yok çok şükür. 1 hafta öncede böyle oldu 1-2 damla zeytinyağ içirdim o zaman yaptı şimdi yine içirdim ama bu sefer yapmadı sizce sebebi nedir? Tecrübeli anneler, ve bebek bakmış-büyütmüşler bana yardımcı olabilir beni de bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
5 güne kadar yapmayabiliyorlar normal diye duymuştum birinden daha teşekkür ederimTecrübem yok ama bir haftaya kadar normal diyolar diye biliyorum.
sadece anne sütü ile besleniyorsa çok normal. benim kızım haftada bir kere yapardı. anne sütü alan bebekler öyle olurmuş çoğunlukla sebebini de açıklayayım, anne sütünü tamamen hazmettiği ve bebeğe yaradığı için posa kalmıyor vücuttadoktorum söylemişti.
size de tavsiyem en doğru cevabı doktorunuz verecektir her zaman
Anne sutuyle beslendigi icin 1 hafta 10 gune kadar normal. Bebege zeytinyagi icirilmez
Canım telaş yapacak bir durum yok.. Tabi ben doktor değilim ama normal bir durum bu.. Benim bebeğimde de oldu o. Bağırsakları daha yeni yeni gelişiyor o yüzden..Stres yapma ama tabi dilerseniz bi doktora götürün.. Benim kızım şuan 5 aylık hala her gün yapmıyor kakasını.. Doktorum 10 gün kadar yapmazsa anormal olacağını söylemişti
Yeğenim için doktor 10 gün normal demişti. Kabızlık problemi vardı. Ek gıdaya geçtiğinde bile max. 1 haftaya kadar dedi. Hele ki sadece süt ise normal bence.
son olarak lütfen zeytinyağı içirmeyin bebeğinizeÇok teşekkür ederim bir nebze de olsa içim rahatladı
son olarak lütfen zeytinyağı içirmeyin bebeğinize
yine doktorumun söylediği şey, çok fazla gazı olurda çıkaramazsa -tüm çabalara rağmen masaj banyo vs- poposuna çok az zeytinyağı sürebileceğimizi söylemişti ıkınırken tahriş olmaması için
Sadece anne sütü alan bebeklerde beş altı güne sorun olmuyor demişti doktor.bizim kız bir ara alti günde bir yapıyordu.doktora götürdük normal dedi hatta tiroidlerine falan baktı.ek gıdaya geçince 2-3 gundebir yapmaya basladiMerhaba,
Umarım bir çok kişiye ulaşır konum çünkü benim ilk çocuğum ve tecrübesizimbaşlıkta da yazdığım gibi 46 günlük bir bebeğim var ve 2 gündür büyük tuvaletini yapmıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor, güzel kilo alıyor ve günde 5 kereden fazla çişli bez alıyorum yani beslenme ile ilgili bir sıkıntımız yok çok şükür. 1 hafta öncede böyle oldu 1-2 damla zeytinyağ içirdim o zaman yaptı şimdi yine içirdim ama bu sefer yapmadı sizce sebebi nedir? Tecrübeli anneler, ve bebek bakmış-büyütmüşler bana yardımcı olabilir beni de bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Teşekkürler bilgi içinSadece anne sütü alan bebeklerde beş altı güne sorun olmuyor demişti doktor.bizim kız bir ara alti günde bir yapıyordu.doktora götürdük normal dedi hatta tiroidlerine falan baktı.ek gıdaya geçince 2-3 gundebir yapmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?