46 gündür adet olmuyorum. :(

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
Hamile değilim ama 46 gündür adet olmuyorum bunun sebebi ne olabilir acaba? :çok üzgünüm:

Doktora gitmelisiniz. Bir sürü nedeni olabilir. Belki çok ciddi birşey, belki de sadece bahar geldiği için basit bir düzensizlik. Burdan kimse birşey diyemez ki.

Bende ayni sorunu yasiyorum. 3-4 aydir bi hafta fln gecikiyordu gecen ay 10 gun gecikti bu ayda 6 gun oldu tik yok... Yarin doktora gidicem bence sende vakit kaybetmeden doktora git pko kist fln olabilir Allah korusun :Saruboceq:

Geçen ay 19'unda geldi ondan önceki ay 13'ünde her zmn bir düzensizlik söz konusu ama bu sefer çok gecikti. Ben elle kontrol yaptım şiş ve ara ara gelicek gibi kasıklarım ağrıo. Sanırım en iyisi dediğiniz gibi doktora gitmek.

geçmiş olsun

benımde 4-5 ay once günü gününe duzenlı gelen adetım 50 gun gecıkmıstı doktora gıttım test yapıldı hormon testi bişey cıkmadı

ultrasonla baktılar pelte oluşmuş ve tıkamış ondan şimdi düzenlı şükür

benim degecikme oldu.. bahar geldi diye duzensizlik olmus olabilir.. adacayi icmeni tavsiye ederim tuzlu yiceklerden de kacin git gide sisiyo yoksa vucut..

mevsimsel değişim olabilir yada kist falan en iyisi doktora gitmek en doğru cevabı o vericektir.

Adet gecikmelerin mutlaka bi sebebi olabiliyo...
Doktora gitmelisin ihmal etmemek gerekiyoo

bnm regl günlerim hiç şaşmazdı cok düzenliydi..bi ara bu şeklde 2 ay adet olmadım sonrasında cok koyu kahwerengi akıntım olmuştu sebebi de kist miş.. 40 günü gecmesi pek normal degil.bnce bi drla görüş

Bu hafta içinde gideceğim. ınş. bir sorun çıkmaz. Bende mevsimseldir yada gelmio die stres yapıorm ondandır die düşündüm ama 46 gün çok fazla gerçekten. 1 haftayı anlarım ama 1.5 ay gecikme var. 3 tane gebelik testi yaptım negatif bir tanesi ztn reklamlarda çıkan prediktör yani hormonal olarak baktığından kesin sonuç verio onda bile negatif. Bu hafta içinde kontrole gideceğim. Çünkü elle hissedilir bir kitle var içimde sertçe. Kist değil muhtemelen ama olabilirde köpeğimden dolayı. En iyisi bu hafta doktorla görüşüp size sonucu bildirmek umarım kötü birşey çıkmaz.

Son düzenleme:
kitle ne tarfta?? hissettgnzden bahsetmiştinz? kist belrtileri gerilirken kasıklara anlık saplantı olmasıydı bnde bu sık oluyodu onun harcinde pek belli etmiyo kendini

Dün gece adet oldum çok şükür. Yinede 47 gün çok gibi bir adet gecikmesine kafam karışık şimdi doktora yinede gitsem mi gitmesem mi die? Diğer ayı mı beklesem? Kasık ağrımdan başkada ağrım yok şuan. Adet ağrım var yani ilk gün brz zor geçio benim. Sıcak şeyler tüketiorm.

bnce gitme mewsimsel bi degişiklik olablr.. diger ayı bekle onda da geckme yasarsan gidersin... aktarlarda bitklse caylar war adet döneminde kist falan warsa atılmasına yardımcı oluyo onlardan denemeni tawsiye ederim :KK66:

bence yinede doktora git anlat böyle böyle diye.bak eline kitlede geliyomuş.

Ben de 5 aydır adet olmuyorum...
Yumurtalıklarımdaki iltihaptan ve strestenmiş...
D. kontrol hapı verdi dr kullanıyorum şimdi...
Biran önce gidin siz de doktora...

Ben de 5 aydır adet olmuyorum...
Yumurtalıklarımdaki iltihaptan ve strestenmiş...
D. kontrol hapı verdi dr kullanıyorum şimdi...
Biran önce gidin siz de doktora...

Cnm oldum ben seninki kadar uzun bir durumda olmadı çok şükür bende. Annemede sordum mevsimseldir byk ihtimal dedi. Bendede olurdu dedi. O yüzden diğer ayı beklemeye karar verdim. Diğer ayda bir düzensizlik yaşarsam gideceğim.

Merhabalar,

Ergenliğe girdiğim ilk günden beri düzensiz olarak regl görüyorum ve doktorlar hep 18 yaşında düzelir dediler ancak öyle olmadı 2 yıl önce evlendim evlenmeden önce bir sürü test yapıldı hiç birşey çıkmadı ama sürekli yasmin içtim. Çocuk düşünüp yasmini bırakıp dra gittiğimde ise yapılan tetkiklerde simir temiz. hormonlar temiz cıktı.Fakat maalesef polikistik over denilen lanet şey çıktı. duphaston ve folik asit verdi ilaç kullanma alışkanlığım olmadığından düzenli bir şekilde içmedim. korunmama rağmen henüz hamilelik gibi bir durum olmadı ve son zamanlarda inanılmaz düzene girdi. Taki Ocak ayına kadar. En son 18/12/2015 tarihinde regl oldum. Bugün ayın 06/02/2015 ve ben neredeyse 50 gündür adet olmuyorum 2 idrar 1 kan olmak üzere 3 test yaptım sonuç negatif:KK43: Dr' un ne vereceğini tahmin ediyorum ama bu durumdan çok ama çok sıkıldım gerginlik sinir şişme kasık ağrısı karın ağrısı baş ağrısı lekelenme mide bulantısı şikayetlerim var. Polikistik over de bir şey yok sadece spermin yumurtaya girmesini yavaşlatıyor ancak hamile kalmayacağınız anlamına gelmiyor. Korkmayın. benim yaşadığımı yaşayan yada dr tavsiye edebilecek biri var mı :KK43:

Merhaba arkadaslar bi yardim edin lutfen 12 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun gecince kahverengi akintim basladi 5 gun surdu kesildi saglik ocaginda kan testi yaptim negatif yine adet olmadim simdi 24 gun oldu hala adet olmadim 4 lu hormon testi yapti degerlerim su sekilde prolaktin degerim 20,94
Fsh 2,84 sizce neden oldu bu 9 aylik bebegim var emziriyorum cevap verin lutfen

X