45x 46xx Yaşayanlar Buraya

Merhaba taşıyıcı olduğunuzu nerde nasıl öğrendiniz ? Bana turner denildi bebeğim için gebeyim daha ve çok korkuyorum nasıldır ne yaparım
bence korkmayım ben 1.74 boyundayım ve adet oluyorum sadece düşük yaptığım zaman mozaik turner olduğumu öğrendir.Turner sendromu sanırım daha farklı doktorla size detaylı açıklar. 20 oranı çok yüksek değil diye biliyorum başka doktorlara gidin görüş alın.genetik incelemeye kanınızı yollayın bebeğe bakılsın ...

bebek turner sendromlu ve kız çocuğu değil mi? doğru anladım. yani dediğim gibi olabilir kötü bişey değil ki.zeka sıkıntısı yok fiziksel olarak kısa boylu olacak olsun varsın.tabi sizin için zor bir durumdur ama kötü düşünmeyin lütfen.

Evet
Turnerli grubu var facebookta birçoğu ameliyat geçirmiş içim açıyor onlara bakarken bile

Allah tez zamanda doldursun kucaginizi.

Ben turnerdan bebegimi kaybettim. Sonraki bebegimde mozaik dahi olma ihtimaline karsi cvs yaptirdim kendi istegimle.

Su an hamilesiniz galiba degil mi? Iciniziferah tutun. Olumsuz dusunmenin fqzydasi yok.
Merhaba mozaik olunca aldırma hakkımız yok sanırım değil mi ?
Benim Şuan öyle bi ihtimalim söz konusu

Merhaba mozaik olunca aldırma hakkımız yok sanırım değil mi ?
Benim Şuan öyle bi ihtimalim söz konusu
Çok geçmiş olsun. Bilmiyorum malesef. Doktorunuza sorsanız. Doktordan doktora bile yaklaşım değişebilir diye düşündüm.

Bir de mozaikin oranları var. Bakın sırf bu başlıkta bile 3 tane turner mozaik kadın var sağlıklı yaşamlarını sürsüren. Olumsuz düşüncelere kilitlenip kendinize dünyayı dar etmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…