• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 45 günlük oğlumda fıtık yardım lütfen...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selemba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
39
0
86
İstanbul
oğlumun sağ yumurtalığında farkettiğimiz şişlik üzerine dr a götürdük.bize su toplaması olduğunu ve fıtık oluştuğunu,genelde bebeklerde olup geçtiğini söyledi.geçmezse basit bi operasyonla alırız dedi.gazı olduğu için ıkınmaktan olmuştur dedi.daha küçüçük nasıl kıyar insan.allah daha büyük dert vermesin ama anne yüreği işte düşündükçe içim yanıyor ya geçmez ameliyat gerekirse,nasıl olacak küçüçük bedenine narkoz verilecek kesilecek kıyamıyorum yavruma.inşallah ameliyata gerek kalmaz geçer.çok canım sıkkın.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım, arkadaşımın bebeğindede aynı sorun oldu.aynı hastanedeki çocuk cerrahından biri hemen ameliyat edelim dedi diğeri gerek yok bekleyelim dedi bir ay kadar sonra bekleyelim diyende ameliyat yapalım dedi. on gün önce ameliyat oldu bebek gayet iyi aynı güne çıktılar hiç korkacak bişey yok haklısın annelik işte ama üzme canını bunlar basit şeyler Allah bebeğini çaresi bulunmaz dertlerden muhafaza buyursun.

amin teşekkür ederim desteğin için.en önemliside o ama bebeğimi orada keseceklerini düşündükçe içim fena oluyo.nasıl serum takacaklar küçücük damara heryeri delik deşik olacak yavrumun.nasıl dayanacak kimbilir nasıl ağlayacak.düşündükçe kötü oluyoruym.

Back