1 ayin sonunda mama takviyesi ile beraber 900 gr almisti. Toplamda 270 cc mama iciyo. Niye aglar ki mama icince sakinlesiyor. Beni birakmasindan da cok korkuyorum. r gun vermeden dayanabilir miyim bilmiyorum ac birakiyirmusum ona yetmiyormusum gibi geliyor cok uzuluyorum
Ayrica goguslerim hic dolmuyor sertlesmiyor. Soruyorlar kiyafetin islaniyor mu hic islanmiyor tasmiyo yani sutum. Sikinca zar zor geliyo
Simdi 45 ml mama iciyo arada 30 vereyim diyorum yok yine doymuyor ardindan tekrar hazirliyorum 15 ml. Benimde en cok korktugum beni birakmasi ki genelde 3. Ayin sonunda birakiyormus boyle olan bebekler. Hic vermemem icin surekli gogsumde durmasi ki onuda denedim indirince agliyor 2 saat emzirdigimi biliyorum hic durmadan yatagina indirip tekrar kucagima aldigimi. Yara oldu hep goguslerim. Oyle olunca da kokuna alisiyor diyorlar ne yapacagimi sasirdim
DAha yenidoğan
Tabi ki kokuna alışacak
Olması gereken o
O kucağa alışmasın diyenleri terlikle dövmek lazım
Büyüdüğü zaman istesen de gelmeyecek zaten kucağına
Küçük olduğu için sürekli emmesi, kucakta olması, indirince uyanması ağlaması çok normal
Yara olması yanlış emzirmekten
Ucunu değil kahverengi kısmı vereceksin ve üstüne eğilme arkaya yaslanarak emzir
Ayrıca Memeyi sıkma, süt gelmemesi hiçbir şeyi göstermez
Zamanla memeler yumuşayabilir bu terbiye olduğunu gösterir, öyle olursa sütüm azaldı diye düşünme bu iyi bir şey. İhtiyaca göre süt olması demek
Ayrıca benim hiç kıyafetim ıslanmadı
Ne kadar yanlış yönlendirmişler yaa
Mama içince sakinleşmesi mama ağır geldiği için çünkü. Anne sütüne göre mama daha zor hazmedilir
Ve biberon kolayına geliyor
Daha önceden de reddetmiş ve biberon kaynaklı red yapması çok olası
O miktar da yol yakınken kurtulmazsan sürekli artacak
Tabi öyle pat diye bırakılmaz mama
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar
Ayrıca yukarıda bir yazı attım okudunuz mu?