• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 gun ameliyyatdan sonra dikiw iwleri(resim)

xanimnatiqizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
75
22
13
Salam qizlar.men ameliyyat olali 45 gun oldu izlerin boyle qalmasi normal? 1 de merak etdiyim 1 konu daha var bu gece yuz ustu yatdim 2 ayim dolmadigina gore 1 problem cixmaz ? Cvb verseniz sevinirim bu arada 300 cc mentor damla kast alti yaptirdim

45 gun sonrali izler

Eklentiler

• PhotoGrid_1418879427219-1.jpg
    PhotoGrid_1418879427219-1.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 336
Salam qizlar.men ameliyyat olali 45 gun oldu izlerin boyle qalmasi normal? 1 de merak etdiyim 1 konu daha var bu gece yuz ustu yatdim 2 ayim dolmadigina gore 1 problem cixmaz ? Cvb verseniz sevinirim bu arada 300 cc mentor damla kast alti yaptirdim
İzler gayet iyi şu anki sürecine göre.. Yüzüstü yatmanı önermem,daha dikkatli yat bence ;)

arzucum yan üzerine yatınca ?
Bir aydan sonra yavaş yavaş yan yatılabilir canım.Ama yüzüstü yatmak,helede damla protez olan memede riskli.Damla protezin baskı ile dönme riski var biliyorsun.Yuvarlak dönsede yuvarlak zaten ama çok baskı yapılırsa meme üzerine iç dikişler zarar görebilir ve iyi olmaz.. Ben ilk aydan sonra yan yatmıştım.Sonra sonra hafif yüzüstüne doğru gitmişti.Tamamaen yüzüstü yatmam yani şezlongda ellerin arkada uzanır gibi yatmam altı ay sonra oldu ;)

ben ameliyatın ertesi günü yan, 3 haftadan sonra da yüzüstü yatabiliyodum. doktor izin vermişti ama yine de bişi diyemem. arzumun dediği gibi damla olduğu için daha riskli olabilir. her doktorun önerisi farklı olabilir. o yüzden yönlendirmek amaçlı değil, fikir amaçlı yazıyorum.
bu arada izlerinin durumu çok iyi bence..

ben ameliyatın ertesi günü yan, 3 haftadan sonra da yüzüstü yatabiliyodum. doktor izin vermişti ama yine de bişi diyemem. arzumun dediği gibi damla olduğu için daha riskli olabilir. her doktorun önerisi farklı olabilir. o yüzden yönlendirmek amaçlı değil, fikir amaçlı yazıyorum.
Bazen kendi kendimizinde doktoru olabiliyoruz aslında minnos26 minnos26 Yani üçüncü aydan sonra yüzüstü yatabilirsin diyor doktorlar genelde.Ama yat yatabilirsen :) Kişiye göre değişir kesinlikle,belki protez büyüklüğü,yöntemi v.s. ... Ama yüzüstü yatmak vaaarr yüzüstü yatmak vaarr.. Hafif yan yüzüstü yatabilirsin,kendine rahat bir pozisyon bularak,yastıklarla destekleyerek falan.Ama kolları arkaya atıp,masaja yatar gibi yüzüstü yatmak altıncı ayında olmuştu benim.. Doktorum yatabilirsin dediğinde yatamamıştım ve yatmamıştım.Neden zorliyimki kendimi yani değilmi ;)Vücut tepki veriyor ağrı yaparak zaten doğruya yanlışa ;) Başka kişilerin süreçleri ilede aynı olmuyor asla,kıyaslamamak lazım ;)

Bazen kendi kendimizinde doktoru olabiliyoruz aslında minnos26 minnos26 Yani üçüncü aydan sonra yüzüstü yatabilirsin diyor doktorlar genelde.Ama yat yatabilirsen :) Kişiye göre değişir kesinlikle,belki protez büyüklüğü,yöntemi v.s. ... Ama yüzüstü yatmak vaaarr yüzüstü yatmak vaarr.. Hafif yan yüzüstü yatabilirsin,kendine rahat bir pozisyon bularak,yastıklarla destekleyerek falan.Ama kolları arkaya atıp,masaja yatar gibi yüzüstü yatmak altıncı ayında olmuştu benim.. Doktorum yatabilirsin dediğinde yatamamıştım ve yatmamıştım.Neden zorliyimki kendimi yani değilmi :KK66:Vücut tepki veriyor ağrı yaparak zaten doğruya yanlışa :KK66: Başka kişilerin süreçleri ilede aynı olmuyor asla,kıyaslamamak lazım :KK66:
evet canım aynen.. bana da 3. hafta yüzüstü yatabilirsin deyince denemek amaçlı bi yatmıştım. ağrım falan yoktu ama sanki balonların üstüne yatmış gibiydim. rahat edemedim. zaten normalde yüzüstü yatmam pek.
ben ameliyattan sonra oturur pozisyonda uyumak istiyodum mesela. forumda sizleden öle duymuştum. ama nerdeee.. doktor izin vermedi. sen gece böle mi yattın, yine mi böle uyuyosun dedi dedi yatağımı düğmesinden fııırrr aşağı indirdi. Allahım dedim şu hastanede şu doktordan bi huzur yok bana:mad:
bana göre yataktan tek başınıza kalktığınız gün, herşey yoluna girmiştir.

• Beğen
Reactions: ffz
Bir tanemsin ya sen benim melumatlandirdigin ucun tewekkur edirem .

bencede izlerinin durumu gayet iyi mansallah benim daha tam 2 ay olmadı kızarıklar daha ama iz kremini daha 5 gün önce falan kullanmaya basladım sen kullanıyormusun ve hangi krem kullanıyosun canım

Salam canim doktoruma 2 gun sonra gedecem hala iz ucun q wey kullan demedi amma gedince soyler .sen hangisinden kulaniyosun benimde kullanmam ucun 1 tafsiyen var?

Salam canim doktoruma 2 gun sonra gedecem hala iz ucun q wey kullan demedi amma gedince soyler .sen hangisinden kulaniyosun benimde kullanmam ucun 1 tafsiyen var?
ben şuan xeragel kullanıyorum onu verdi ama değişik bişey pek surulmyo bide azcık bişey söyledim bende bu bitince contractubex jel i kullanabilirsin dedi sana gidince ne dicek bakalım söylersin

ben şuan xeragel kullanıyorum onu verdi ama değişik bişey pek surulmyo bide azcık bişey söyledim bende bu bitince contractubex jel i kullanabilirsin dedi sana gidince ne dicek bakalım söylersin
Mene ne soylese yazaram size mutlaka .bu gunde qawlarimi tatu yaptirdim annemin gormemesi ucun sacimi gozlerimin ustune atdim )))) evde hep kaciyorum .duwunurem biz qizlarin gozellik iwleri bitmiyor ))))))))))))))

Back