- Konu Sahibi kar cicegi
Dokum hiç yok nerdeyse çok mu büyük durur önerilerinizi bekliyorum tesekkur ler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 degil 450 cc demek istediniz heralde.hic dokunuz yoksa dolgun durur ama cok büyük durmaz.tabi genel vucut sekliniz gogus kafesinizin genisligi fln da etken protez secimineDokum hiç yok nerdeyse çok mu büyük durur önerilerinizi bekliyorum tesekkur ler
Aynen adan 450 yazmıştım ama 45 çıkmış, ,73 meme ölçüsü minor biriyim 1,68 boy45 degil 450 cc demek istediniz heralde.hic dokunuz yoksa dolgun durur ama cok büyük durmaz.tabi genel vucut sekliniz gogus kafesinizin genisligi fln da etken protez secimine
Ben kendimden ornek veriyim size.1.63 boy 54 kiloyum.gogus kafesi genisligim 75 cm.ameliyattan once b cup full destekli sutyen kullaniyordum.az bi dokum vardi.bende 420 cc yuvarlak protez var.gayet dolu ve yeterli bir buyukluk.benim kalcam genis.95 cm kalca olcum.suan meme cevresi olcum 88 cm geliyo.c cup sutyen kullaniyorum.Gogus kafesim dar 53 kiloyu m
Banada doktorum 85 c takar sin artık dedi sutyeniBen kendimden ornek veriyim size.1.63 boy 54 kiloyum.gogus kafesi genisligim 75 cm.ameliyattan once b cup full destekli sutyen kullaniyordum.az bi dokum vardi.bende 420 cc yuvarlak protez var.gayet dolu ve yeterli bir buyukluk.benim kalcam genis.95 cm kalca olcum.suan meme cevresi olcum 88 cm geliyo.c cup sutyen kullaniyorum.
85 c takarsiniz dedi doktor banada çok mu iri olurBen kendimden ornek veriyim size.1.63 boy 54 kiloyum.gogus kafesi genisligim 75 cm.ameliyattan once b cup full destekli sutyen kullaniyordum.az bi dokum vardi.bende 420 cc yuvarlak protez var.gayet dolu ve yeterli bir buyukluk.benim kalcam genis.95 cm kalca olcum.suan meme cevresi olcum 88 cm geliyo.c cup sutyen kullaniyorum.
Buarada dolgulu sütyen kullaniyormusunuz halaBen kendimden ornek veriyim size.1.63 boy 54 kiloyum.gogus kafesi genisligim 75 cm.ameliyattan once b cup full destekli sutyen kullaniyordum.az bi dokum vardi.bende 420 cc yuvarlak protez var.gayet dolu ve yeterli bir buyukluk.benim kalcam genis.95 cm kalca olcum.suan meme cevresi olcum 88 cm geliyo.c cup sutyen kullaniyorum.
Albumu olmayanları izlemeye almiyorum malesef.kas alti biraz agrili ama yeterli agri kesici veriyolar.ilaclarla kontrol altina aliniyor.iki hafta sikinti yasadim ben.ama bu arada basit ev isleri ve yuruyus yaptimBeni izlermisiniz Aybaşı ameliyat im var .çok agrilimi geçti ,kas altı yuvarlak takilcak
Dolgulu kullanmiyorum.gerek olmuyor zaten.yeterince dolgun bir goruntu veriyo zaten protezler.hatta seksi diyelim.Buarada dolgulu sütyen kullaniyormusunuz hala
Office 2 hafta ağrınız mi oldu Dr bana 2 gün sı kın tı yaşarsın sonra ra hatların dedi,baski çokmu oldu,en azından kiyafetli gorebilsrydim resimAl
Albumu olmayanları izlemeye almiyorum malesef.kas alti biraz agrili ama yeterli agri kesici veriyolar.ilaclarla kontrol altina aliniyor.iki hafta sikinti yasadim ben.ama bu arada basit ev isleri ve yuruyus yaptim
Bikmistim bende zaten dolgulu kullanmaktan süper ozamanDolgulu kullanmiyorum.gerek olmuyor zaten.yeterince dolgun bir goruntu veriyo zaten protezler.hatta seksi diyelim.
Kime oldunuz ameliyati ve ne zamn teşekkür lerAl
Albumu olmayanları izlemeye almiyorum malesef.kas alti biraz agrili ama yeterli agri kesici veriyolar.ilaclarla kontrol altina aliniyor.iki hafta sikinti yasadim ben.ama bu arada basit ev isleri ve yuruyus yaptim
Ben 4-5 gun agri cektim.iki haftada tamamen bitti.ameliyattan sonraki ilk bir hafta sabah aksam agri kesici kullandim.agri durumu kisinin agri esigiyle de ilgili.kimisi 2 gun agri cekerken kimisi 20 gun cekebiliyor.ben bursada estetikinternational da 5 ay once ameliyat oldumKime oldunuz ameliyati ve ne zamn teşekkür ler
Neden cnm siz oldunuz mu .ama benim göğsüm hiç yok doktor dolgun güzel olur dedi450cc taktırırsan pişman olursun söyliyim
Alistinizmi protezlere ağırlık yapiyormu tam olarak nekadar zamanda benimsediniz tesekkur lerBen 4-5 gun agri cektim.iki haftada tamamen bitti.ameliyattan sonraki ilk bir hafta sabah aksam agri kesici kullandim.agri durumu kisinin agri esigiyle de ilgili.kimisi 2 gun agri cekerken kimisi 20 gun cekebiliyor.ben bursada estetikinternational da 5 ay once ameliyat oldum