4444 selatü tevriciye okumusunuz....

4444 selatü tevriciye okurmusunuz lütfen... arkadaşım çok
hasta....
Ben 50 tane okudum.INSALLAH HAYIRLISIYLA ALLAH KABUL EDER,arkadasin sifasini bulur.AMIN! Sende bu kadar önemliyse konuyu önde tut guncelleme yap,kesin daha cok insan görur yardimci olur.Bence sen 1000 kerede guncelleme yapsan kimse kusuruna bakmaz sonucta önemli bir duanin kabul olmasini istiyorsun.
 

ALLAH razı olsun okuduğun ve ilgilendiğin için..amin inşallah...evet çok önemli boğazındakötü huylu kanser var ve amelyat edilicek ama çok çok riskli.... ben güncelleme yapmasını bilmiyorum nasıl oluyor..
 
Son düzenleme:

Sürekli yorum yap canım oyle güncel tutarsn bnde aksam okycam insallah hayrlsyla iylesr arkdsnz
 
Sürekli yorum yap canım oyle güncel tutarsn bnde aksam okycam insallah hayrlsyla iylesr arkdsnz

tamam canım öyle yaparım...yarın arkadaşıma hastaneye refakatçi olarak gidicem.ondan belki kaç gün KK giremem ama gelince tekrar girer güncelleme yaparım..
 
Son düzenleme:
şevvall 100, zey1907 300, emaralda001 50, pembehayatım 300 toplam 750 Allah hepinizden razı olsun...
 
Son düzenleme:
ya canım kusura bakma yanlış anladım...ben 3794 okudum.3794+ 650. 4444 oldu ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
Canim benim yaaa,inan bitirdiginizi görunce cok sevindim.Insan hani baska birisi icin kendisi icin seviniyormus gibi sevinir ya,aynen öyle oldu.VALLAH icim bir ferahla huzurla sevincle doldu.Bildigim kadariyla zor bir hastalik fakat ben iyilesecegine gercekten cok inaniyorum,insan inanirsa birseye mucizeninde gerceklesme sansida o kadar yuksek olur.
INSALLAH ALLAH dualarinizi HAYIRLISIYLA tez vakitte kabul eder,arkadasinda tez bir vakitte HAYIRLISIYLA sifasina kavusur.AMIN!AMIN!AMIN!
 
Son düzenleme:
ay canım ya çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim.evet zor bi hastalık RABBİM inşallah şifa verirde yuvasına minicik yavrusuna tez zamanda kavuşur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…