- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
- 33
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.421
Didemler okuduyellowkaya için okumayanlar;
muhursuzpusula yellowkaya - H Hanimhanmck
- Didem
- Abisi
- Ablası
Kara_gozlum terliksuu ayseMsb ayseMsb Annesi muhursuzpusula 2 istanbulaski
canim az kaldi cocuklari uyutup devam edicem insallah annemi de haber veririmyellowkaya için okumayanlar;
- Didem
- Abisi
- Ablası
Destek istersen halledelim kaç kaldı canımcanim az kaldi cocuklari uyutup devam edicem insallah annemi de haber veririm
terliksu da okudu
Okudum cano yazmistimyellowkaya için okumayanlar;
- Didem
- Abisi
- Ablası
Görmedim canım, en son dün okudum bildirimi görünüyorOkudum cano yazmistim
1bucuk saat once yazdim canoGörmedim canım, en son dün okudum bildirimi görünüyor
Samara96 duanı paylaşır mısın hemen
istanbulaski hemen tamamlar mısın
Kızlar buradan bir çıkarımız yok. Gerçekten zor bir iş. 44 kişiyi kontrol etmek. Liste yapmak. Yani kusura bakmayın ama siz sadece verilen sayıyı okuyorsunuz. Biz hem sayıyı okuyoruz okudu okumadı paylaştı paylaşmadı o oldu bu oldu yoruluyoruz. En azından kurallara uyun ekstra iş çıkmasın.
Duayı paylaşıyoruz 'new duayı bul bana paylaş' diyenler oluyor 2 sayfa geri gitmeye erinip. Herkes zamanında bildirsin paylaşsın el-insaf
Atmadın kimbilir kime attınSana mesaj olarak atmistim kuzum qaliba burda paylasyimmiay benim kafa karsti kuzum mesajlara yetsemiyom
benimki bitti canım annem bugün kemoterapi almisti iyi degilim 20 tane okuyabildim dedi ordan dussek olur mu 10 tanesini okuyayim ben simdiDestek istersen halledelim kaç kaldı canım
Atmadın kimbilir kime attın
Cok gecmis olsun balimbenimki bitti canım annem bugün kemoterapi almisti iyi degilim 20 tane okuyabildim dedi ordan dussek olur mu 10 tanesini okuyayim ben simdi
Sayfada o kadar sordum banada cevap vermedinAy bi bakim.ben ya kime attimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?