- 21 Nisan 2017
- 879
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.221
Canim benim normalde 6 gibi sanirim okuyanlar ekleniyordu. Sen her okuyandan sonra 1 cicek ekledin ondan zor olmustur :) :) :)Topla kiz valla ne zormus tamda bilmiyirum zaten allahim ne zormus
Hoşgeldin nanaaa ❤ teşekkür ederiz ❤
Hoşgeldin canım
Listeleri toparladım
Canım @muhursuzpusula yada @yellowkaya musaitse onlardan biri okunacak.
Değillerse sıra senin
Yaa heyecan yapmistim :) :) peki..
Olabilir canoCanim benim normalde 6 gibi sanirim okuyanlar ekleniyordu. Sen her okuyandan sonra 1 cicek ekledin ondan zor olmustur :) :) :)
safinazDidemin abisi için bildirim yapmayanlar;
Canlar buraya bir amaç için toplandık, lütfen ihmalkarlık yapmayın. Duasının tamamlanmasını bekliyor insanlar.
rümeysa 1 günde feleğin şaştı dimiTopla kiz valla ne zormus tamda bilmiyirum zaten allahim ne zormus
Hoş buldum
Sizinle defterimi paylaşmak isterimCanim benim normalde 6 gibi sanirim okuyanlar ekleniyordu. Sen her okuyandan sonra 1 cicek ekledin ondan zor olmustur :) :) :)
aaaaa ben safinaz yazmadımki..... kara gözlüme yazmak istedim canım benim.. nerden geldi çoklu alıntı. normalde çoklu alıntı yapmak istesem olmaz...
Öğrenmiş oldun canım işte fenamı ,aaaaa ben safinaz yazmadımki..... kara gözlüme yazmak istedim canım benim.. nerden geldi çoklu alıntı. normalde çoklu alıntı yapmak istesem olmaz...
Sorma kiz valla @newplanet e ve N Nana ya allahtan sabir diliyorum normalde coooklk sabirli biriyim ama delirmemek elde degil newin bi hareketi var ya ayyyy bulamadim ahanda o emojiden bırakıyorum burayasafinaz
rümeysa 1 günde feleğin şaştı dimi
Sorma kiz valla @newplanet e ve N Nana ya allahtan sabir diliyorum normalde coooklk sabirli biriyim ama delirmemek elde degil newin bi hareketi var ya ayyyy bulamadim ahanda o emojiden bırakıyorum buraya
evet yavru banada yazdı... haber yollamışsın.. kesin kafa iznine çıkmıştır o..Burada yokken new benden bıktı, çok taciz ettimgelmeme en çok o sevinmiştir
Bugün didem için okuyoruz balımKizlar bildirim gelmiyor atladigim kimse yok dimi bakin dilhun sonra didemin ablasi dunde didemin abisi icin okudum var mi atladiim ve bugün kime okuycaz yanlislik olmasin
tamam sen de hosgeldin bu aradaBugün didem için okuyoruz balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?