Canm mrb bende bu güneş gözlüğü var istersen sayfama bi goz at hoşuna giden bisey olursa yardimci olurum birde sana olabilecek bikini var düşünürsen resim atarim
Canım gözlüğün çok güzelmiş ancak bu kadar büyük birşey istemiyorum yine de aklımda bulunsunevlendikten sonra çok kilo aldım bu göbekle bikini düşenemiyorummmm:2::2:
arıyorum halaaaaa......
Bende arkadasimiz gibi 44 46bedenmayo ariyorum etekli mayo olursa daha iyi olur tabiki..
Kimse de yok sanırım napsak popoları mı küçültsek tatile gitmeden yoksa bulamıcaz
Arkadaşlar 44 beden siyah ve ya pembe mayo mayokini(çok az kullanılmış olması gerekiyor), üzerine giyilebilecek tül veya şifondan elbise pareo vb ürünler arıyorum... 50 faktör ve üzeri güneş kremi güneş gözlüğü anlayacağınız yazlık kullanmadığınız ne varsa talibiiiimmmm
Benim sayfamda orjinal rayban var görmüşsünüzdür belki bir bakın isterseniz :)
gördüm gördüm sayfanın takipçisiyim ama bana olmaz o modelll
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim haftasonu ihtiyaçlarımı tedarik ettim .
teşekkürler canım mayokini aldım kom mağazasından ona uygun eteği de vardı biraz tuzlu oldu:44::44:ama beden problemi olunca bulduğuna üstünde şık durana sarılıyorsun ama orda uygun fiyatla mayolar vardı ama tabi 40 tlden aşağı birşey bulamıyorsun ki
:))gule gule kullan canım malesef buyuk beden olunca fıyat tuzlu oluyo bende bı bakayım netten artık..tsk ederım..
sağol canım daha güzeli senin olsun inş. en güzelini bulup alalım0 şık olalım kocamızın gözleri fıldır fıldır oynamasın sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?