44 Beden kısmen kapalı mayo, güneş kremi ve tatillik ürünler arıyorumm.../bulunmuştur

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
584
123
Arkadaşlar 44 beden siyah ve ya pembe mayo mayokini(çok az kullanılmış olması gerekiyor), üzerine giyilebilecek tül veya şifondan elbise pareo vb ürünler arıyorum... 50 faktör ve üzeri güneş kremi güneş gözlüğü anlayacağınız yazlık kullanmadığınız ne varsa talibiiiimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Canm mrb bende bu güneş gözlüğü var istersen sayfama bi goz at hoşuna giden bisey olursa yardimci olurum birde sana olabilecek bikini var düşünürsen resim atarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400744932103.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $1400744953303.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 136

Benim sayfamda orjinal rayban var görmüşsünüzdür belki bir bakın isterseniz :)

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim haftasonu ihtiyaçlarımı tedarik ettim .

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim haftasonu ihtiyaçlarımı tedarik ettim .

hayırlı olsunnn:))mayo aldınmı acaba nerden??ay bende arıyorum ama buyuk beden olunca cok pahalı ya okadarda para wermek ıstemedım yanı..herhangı magazadan uygun fıyata aldıysan ısmını verebılrmısın bende bı bakıcamda:))

teşekkürler canım mayokini aldım kom mağazasından ona uygun eteği de vardı biraz tuzlu oldu :44::44:ama beden problemi olunca bulduğuna üstünde şık durana sarılıyorsun ama orda uygun fiyatla mayolar vardı ama tabi 40 tlden aşağı birşey bulamıyorsun ki

:))gule gule kullan canım malesef buyuk beden olunca fıyat tuzlu oluyo bende bı bakayım netten artık..tsk ederım..

:))gule gule kullan canım malesef buyuk beden olunca fıyat tuzlu oluyo bende bı bakayım netten artık..tsk ederım..

sağol canım daha güzeli senin olsun inş. en güzelini bulup alalım0 şık olalım kocamızın gözleri fıldır fıldır oynamasın sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…