selam kızlar .Ben 43 gundur hastalanamıyorum,geçen hafta idrar testi yatım,çıkmadı bişey.Adetim düzensiz ama 38-39 da olurdum.
Çocuğum olmuyo ve nedensiz kısırlık dediler.5 ay klomen kullandım ve birkez puregon kullandım ama tık yok ara verdim artık 2 aydır.
Şimdide adet olamadım.pztesi dr a gideceğim ama çokkkk sıkıldım artık .
Ben napacagım yaaa...:1no2:
Bu arada kandılınız mubarek,dualarınız kabul olsun..
canım çok geç adet olmak stresten de kaynaklanıyo olabilir,bendede oluyo çok nadir...galiba çocuk tedavisin den sıkıldın,ama yapacak bişey yok,kendiliğinden olmuyosa mutlaka tedavi görülmeli..benimde senden bi farkım yok...Allah yardımcımız olsun inşallah:Saruboceq:bu arada seninde kandilin mübarek olsun....:teselli:
canım test yaptın mı belki hamilesindir
arkadaşımda da hiç belirti yoktu hamile cıktı inşallah sende hamilesindir test yapınca haber ver olur mu inş canım hamilesındır
yaaa benımde adetım cok gecıktı acaba adet olmama yarıcak dogal yıyecek ıcecek herhangı bısey onerebılırmısınızsenağlama
asyacan7 canım merhaba
bende n son 18 haziranda oldum adet.. -tatlicadiarzu-
2ay olmadım testler negatifti.
civanperçemi içtim gelmedi.
aspirin içtim gelmedi.
en son kan testi oldum negatif çıktı ve farlutal aldım gene gelmedi.:çok üzgünüm:
hiçbir belirtim yok fakat cumartesi kandil günü bidaha test yapayım dedim kanda da idrardada pozitif.
geç döllenme olmuş ve hemen hemen tam belli olmadı ama 2haftalık kadar hamileyim.
emin olmadan sakın ilaç alma canım. streste yapma. ama beliti olmayabilir. benim yoktu mesela.
asyacan7 canım merhaba
bende n son 18 haziranda oldum adet.. -tatlicadiarzu-
2ay olmadım testler negatifti.
civanperçemi içtim gelmedi.
aspirin içtim gelmedi.
en son kan testi oldum negatif çıktı ve farlutal aldım gene gelmedi.:çok üzgünüm:
hiçbir belirtim yok fakat cumartesi kandil günü bidaha test yapayım dedim kanda da idrardada pozitif.
geç döllenme olmuş ve hemen hemen tam belli olmadı ama 2haftalık kadar hamileyim.
emin olmadan sakın ilaç alma canım. streste yapma. ama beliti olmayabilir. benim yoktu mesela.
selam kızlar .Ben 43 gundur hastalanamıyorum,geçen hafta idrar testi yatım,çıkmadı bişey.Adetim düzensiz ama 38-39 da olurdum.
Çocuğum olmuyo ve nedensiz kısırlık dediler.5 ay klomen kullandım ve birkez puregon kullandım ama tık yok ara verdim artık 2 aydır.
Şimdide adet olamadım.pztesi dr a gideceğim ama çokkkk sıkıldım artık .
Ben napacagım yaaa...:1no2:
Bu arada kandılınız mubarek,dualarınız kabul olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?