43 gündür hasta olmadım yaaa...

asyacan7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
794
2
96
41
Konya
selam kızlar .Ben 43 gundur hastalanamıyorum,geçen hafta idrar testi yatım,çıkmadı bişey.Adetim düzensiz ama 38-39 da olurdum.
Çocuğum olmuyo ve nedensiz kısırlık dediler.5 ay klomen kullandım ve birkez puregon kullandım ama tık yok ara verdim artık 2 aydır.
Şimdide adet olamadım.pztesi dr a gideceğim ama çokkkk sıkıldım artık .
Ben napacagım yaaa...:1no2:
Bu arada kandılınız mubarek,dualarınız kabul olsun..

canım çok geç adet olmak stresten de kaynaklanıyo olabilir,bendede oluyo çok nadir...galiba çocuk tedavisin den sıkıldın,ama yapacak bişey yok,kendiliğinden olmuyosa mutlaka tedavi görülmeli..benimde senden bi farkım yok...Allah yardımcımız olsun inşallah:Saruboceq:bu arada seninde kandilin mübarek olsun....:teselli:

saol canım tedavi olacağım tabi bu kaçınılmaz,ben yaz tatilinde ara vermenin rahatlatıcı olacağını düşündüm.Kafam da rahattı aslında 2 aydır yani pek sallamadım bu olayı,kışa devam dedim hep kendime ama neden olmadım ki,bakalım pztsi dra gidceğim.
Umarım hepimiz en kısa zamanda kavusuruz bebeklerimize,kuzucuklarımıza...:1hug::Saruboceq:
ilgilendiğin için saol canım.kaydirigubbakcemile3

arkadaşımda da hiç belirti yoktu hamile cıktı inşallah sende hamilesindir test yapınca haber ver olur mu inş canım hamilesındır

arkadaşımda da hiç belirti yoktu hamile cıktı inşallah sende hamilesindir test yapınca haber ver olur mu inş canım hamilesındır

umarım oledir canım ya.Hiç umutlanmak istemiorum aslında çok üzülüyorum çünkü sonra ama hayırlısı bakalım.Hamile kalınca tv ye reklam bile veririm ya haber etmez olur muyum???Bakalım kısmet ne zamana anneliğe.
Allah hepimize acısın arkadaşımmm,hepimize nasip etsin o yüce duyguyu....
Sevgiler...

yaaa benımde adetım cok gecıktı acaba adet olmama yarıcak dogal yıyecek ıcecek herhangı bısey onerebılırmısınızsenağlama

asyacan7 canım merhaba
bende n son 18 haziranda oldum adet.. -tatlicadiarzu-
2ay olmadım testler negatifti.
civanperçemi içtim gelmedi.
aspirin içtim gelmedi.
en son kan testi oldum negatif çıktı ve farlutal aldım gene gelmedi.:çok üzgünüm:
hiçbir belirtim yok fakat cumartesi kandil günü bidaha test yapayım dedim kanda da idrardada pozitif.
geç döllenme olmuş ve hemen hemen tam belli olmadı ama 2haftalık kadar hamileyim.
emin olmadan sakın ilaç alma canım. streste yapma. ama beliti olmayabilir. benim yoktu mesela.

ayy yasemin sana çok sevindim ben, ben de hasta olamıyorum demiştim senin açtığın konuda hatırlarsan ama 22 gün gecikmeyle de olsa hasta olabildim. bakalım hayırlı zamanda Allah bana da nasip etsin inş. ve tüm isteyenlere:lepi:

canim tebrik ederim cok sevindim tatlim,insallah kucagina da alirsin ya.Ama ben dun doktora gittim pcos musum ben ve rahim duvarimda sorun varmis anlayacagin operasyon sart bana bu nedenle henuz anne olamayacagim.Allahim insallah hamile kaliriz biz de.tekrar tebrikler..

kızlar herkese merhaba .yesemincik canım tebrik ederim.seni.çok güzel bi haber bu.allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. gülegüle büyüt bebeğini.gerçekten çok güzel bi haber verdin.inan ki kendim hamişmişim gibi çok sevindim heyecanlandım.dikkat et kendine canım yorma kendini.bol bol dinlen .tekrar tebrik ederim. darısı hepimizin başına .amiin.:teytey:

canım benim bir arkadaşımın son adet tarihi 16 hazirandı günü geçti onunda düzensizliği vardı ve 35 günde falan oluyodu 10 gün önce idrar testi yapmış negatif hemde ikji üç kez yapmış sonra bulantıları başlamış ve dün tes yapmış koskoca iki çizgi bence birdahatest yap doktordan gelince sonucu yaz inşallah hamişsindir.............

kızlar ben de polikistikover varmış benim son adet tarihim 6 temmuz ve benim rahım çökükmüş o düzelmeden düşük yaparmısım zaten dun muayene oldum bebek yoktu malesef.olsa ckardı sanırım deil mi???46 gun oldu bakalım kısmet canım.

hakkında hayırlısı olsun canım.. Geç döllenme olmadıysa çıkardı herhalde. Allah korusun bnimde kasıklarım ağrıyo bide çok gazım var karnım çok şiş.. Farlutal içtiğim için korkuyorum Allahım korusun yavrumu....... Ama bu şişliğimi anlamadım 4aylık gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…