42 gün adet gecikmesi ve yeni yeni sağ kasık ağrısı

Selen24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
12
1
24
42 gün oldu adet olamıyorum ve sağ kasığımda bir batma ve ağrı var sizce geç döllenme olabilirmi?

Aynen bende de bu durum var adetim 15 günü geçtiğinde test yapmiatim negatif ve beklrym bende sizde son durum nedir

Aynen bende de bu durum var adetim 15 günü geçtiğinde test yapmiatim negatif ve beklrym bende sizde son durum nedir
Aynı şekilde benim de 14 15 gün gecikti göğüslerim şiş ben gecikmenin 6. Günü 11.günü test yaptım negatif ama hala bişi yok havalardan zannediyorum

En son 29 mayis ta adet oldum daha da test yapmadim umut yok Rabbim ne zaman kismet ederse artık.gec döllenme ihtimali olabilir diyorim pco luyum

Kızlar ne yazık ki gebe değilim ama Rabbimin bir bildiği var bugün tedaviye başladım özel doktora gittim bugün folik asit adet düzenleyici başladı 3 ay kullanıcam bakalım insülin direnci ve tiroit sıkıntılı dedi onu aşmaya çalışıcam adeti engelleyebiliyormuş ve gebelikte sıkıntı olabilirmiş zaten düşük riski birde çocukta zeka geriliği olabilirdi hamile olsaydın dedi o yüzden rabbim kararlamıştır diyorum kilomda var 80 civarıyım spor yap dedi bakalım 3 ay düzenli hareket edicem sonrasında hamile olduğumu öğrendiğim an sizlere bildiricem Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin isteyen herkese nasip olsun🙏🏻❤️

Mrb canim freely marka test aldim deniyorum negatif ve hala adet olmadım göğüs agrilarim devam ediyor ara da bir.bilgin var mi marka hakkında

Kızlar ne yazık ki gebe değilim ama Rabbimin bir bildiği var bugün tedaviye başladım özel doktora gittim bugün folik asit adet düzenleyici başladı 3 ay kullanıcam bakalım insülin direnci ve tiroit sıkıntılı dedi onu aşmaya çalışıcam adeti engelleyebiliyormuş ve gebelikte sıkıntı olabilirmiş zaten düşük riski birde çocukta zeka geriliği olabilirdi hamile olsaydın dedi o yüzden rabbim kararlamıştır diyorum kilomda var 80 civarıyım spor yap dedi bakalım 3 ay düzenli hareket edicem sonrasında hamile olduğumu öğrendiğim an sizlere bildiricem Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin isteyen herkese nasip olsun🙏🏻❤️
İçini rahat tut canım vardır rabbin bir bildiği onunda vakti zamanı vardır şeker hastası ve pcos bende şuan 6 haftalık hamileyim doğal yolla ovulasyon testi ile ilk denememde kaldım umut vardır sadece sabır ve 94 kilo ile hamile kaldim

X