42 beden nişanlik bindallı üstüne birde gelinlik arıyorum

mymb06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
394
108
123
güzel bişey bulabilirim diye düşündüm. ama yeniyim her gönderiye bakamadim 42 beden giyiniyorum umarım bişeyler bulurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel bişey bulabilirim diye düşündüm. ama yeniyim her gönderiye bakamadim 42 beden giyiniyorum umarım bişeyler bulurum

Cnm bende 40 42 beden abiye var bu fiyata bu abiye kacmaz diye burda konum 50 tl fiyat bakablrsn grcktn gzl ve temiz bi abiye

Cnm bende 40 42 beden abiye var bu fiyata bu abiye kacmaz diye burda konum 50 tl fiyat bakablrsn grcktn gzl ve temiz bi abiye

yaa çok teşekkür ederim çok güzeller ama daha tesettür uyumlu olsun istiyorum ben

42 bedene uyumlu nişanlık bende var konuma bakabilirsin.

aynı şekilde tesettürle biraz daha uyumlu olsun istiyorum

yaa çok teşekkür ederim çok güzeller ama daha tesettür uyumlu olsun istiyorum ben

Hmm anladm peki cnm :)))

halaaa arıyoruuumm

merhaba elimde iki adet gelinlik var. mail adresinizi verirseniz yakın çekilmiş fotoğraf atabilirim. nişanlığımın fotoğraflarını da atabilirim :))

ilk verdiğiniz mail adresine yollanmıs görünüyor ikincisi hata veriyor. ilk maılı tekrar konrol edin isterseniz

facebook isminiz olmadan ekleyemem. yada kullandıgınız bı maıl varsa ona atıyım çünkü ilkine yolladı görünüyor ıkıncısı de bır maıl adresı ama hata veriyor kullanıllmıyor dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…