42 BEDEN KAŞE KABAN ve 40 NO BOT ARIYORUM/bulunmustur

günaydın kızlar, yokmu 40 numara ayakkabısı ve botu olanlar....

birde bunu soruyorum

ya canm aslinda benim siyah deri uzun var ben 39 giyiyorum bana buyuk geliyor 40 olabilir cunki alirken oyle bi muhabbet gecmisti ama hatirlamiyorum dwneyerek alma sansin varsa sariyerdeyim foto yukleyebilirim.

yok canım ya ben aydın ili nazilli ilçesindeyim, keşke deneme imkanımız olsaydı

ya canm aslinda benim siyah deri uzun var ben 39 giyiyorum bana buyuk geliyor 40 olabilir cunki alirken oyle bi muhabbet gecmisti ama hatirlamiyorum dwneyerek alma sansin varsa sariyerdeyim foto yukleyebilirim.
mrb ben görmek isterim aslında.. :)

40 NUMARA GİYEN BAYANLAR GİYMEKTEN SIKILDIĞINIZ AYAKKABI VE BOTLARINIZA TALİBİMMMM

denizcim neyi bekliyorsun....... bende senden bekliyorum... ürünüm şu anda ptt kargoya gelmiş, ama henüz almaya gidemedim.....

denizcim neyi bekliyorsun....... bende senden bekliyorum... ürünüm şu anda ptt kargoya gelmiş, ama henüz almaya gidemedim.....
size yazan bir arkadaş vardı ya siyah bir çizmem var demişti.onun resmini atacaktı hatırlattım yani

Bende de bunlar var canim

Eklentiler

• image.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 113
  • image.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 112
  • image.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 106
Tskler canim.. Kahverengiyi beğendim ancak çok yuksek topuk boyu. Bilekte botta ariyorum elinde varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…