42 BEDEN KAŞE KABAN ve 40 NO BOT ARIYORUM/bulunmustur

ayakkabıların burun kısımları çok mu açık duruyor acaba, ayağınızda görebilirmiyim mümkünse, tüm parmakların çıkmasını istemiyorum o yüzden

HADİ KIZLAR YOK MU BAŞKA 40 NUMARA GİYEN....... DEĞİŞİK ÇEŞİTLER İSTİYORUM

polaris 1 kez giydim topuklu giymeye alışık olmadığım için rahat edemedim sıfır gibi diyebilirim 15 tl

polaris hiç giyilmedi 15 tl

sandalet düşünürsen bu var 1-2 kez giyildi 10 tl

canım çok az giyilmiş siyah burnu kapalı kışa uygun topuklu bir ayakkabım var fiyatı en son 40 olur çünkü epey pahalıydı aldığımda deri süet karışık fiyatı fazla gelmezse akşam yükleyim fotoğraf

Canım ben de bunlar var

Eklentiler

• 20141216_105301.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 102
  • 20141216_105334.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20141205_010754.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 61
canım ayakkabını beğendim açık söylemek gerekirse ama fiyatta biraz daha indirim yapabilirsen... almak isterim ama en son takdir senin......

canım ayakkabını beğendim açık söylemek gerekirse ama fiyatta biraz daha indirim yapabilirsen... almak isterim ama en son takdir senin......
bebek bölümünde mont arıyorum diye konu açtım inan ki verilen en düşük fiyat 25 tl ben sıfır ayakkabıya 13 tl istedim canım beğendiysen al senin olsun fazla düşünme :)

seni de anlıyorum canım, sonuçta mal senin, hayırlı satışlar olur inşallah senin için, fiyatta indirim düşünürsen senden haber bekliyorum...

sandaletleri düşünmüyorum, sadece bu ayakkabıyı beğenmiştim,

Canım ilgilenmiyosun sanırım ama ben bu ayakkabıları da eklemek istedim fikrin olsun ya da konuyu takip edenler olabilir

hakiki deri hiçbir deformasyon yok yeni gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…