Bu eteğin benzeri nar çiçeği renkte var pileli değil ama düz benim boyumda 1.72Kizlar markali olsun bakiyorum sayfalariniza hep kucuk beden
Boyum 172 ona gore uzun etek ariyorum
Eki Görüntüle 1305887 boyle gibi mesela
Cnm atsana resmi bakimm dogerlerinide cekermisin cunku ihtiyacim varCanım ben de var bi kaç tane ama şuan sadece birinin fotosu elimde
Sayfana bakicam cnmBu eteğin benzeri nar çiçeği renkte var pileli değil ama düz benim boyumda 1.72
Canım mavi var bi tane kolları falan çok farklı bir defa giyebildim dolap bekliyo onu Perşembe günü ancak atabilirim şuan evde değilim çünkü..Cnm atsana resmi bakimm dogerlerinide cekermisin cunku ihtiyacim var
Canım mavi var bi tane kolları falan çok farklı bir defa giyebildim dolap bekliyo onu Perşembe günü ancak atabilirim şuan evde değilim çünkü..
Cnm atsana resmi bakimm dogerlerinide cekermisin cunku ihtiyacim var
Cnm sen cek resmi ben diger urunlerinide bakcam markasi ney ayakkabi almadiysan kizina takasa girerizSayfamda resmi yok isterseniz çekerim
Addax markası beden 40 etiketin altında dikiş kısmında biraz söküklük var resmini çektim zaten dış kısmından belli değil çok fazla giymedim sayılıdır nasıl istersen ayakkabı almadım henüz sana uyarsa yaparız olmazsa uygun fiyatla veriyorum zatenCnm sen cek resmi ben diger urunlerinide bakcam markasi ney ayakkabi almadiysan kizina takasa gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?