42 beden bluz bady tayt ustune tunik markali ariyorum...bide spor modern etek ariyorum/bulunmuştur..

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
Kizlar markali olsun bakiyorum sayfalariniza hep kucuk beden

Boyum 172 ona gore uzun etek ariyorum
uzun-etek-modelleri-2015.jpg boyle gibi mesela

Od177z.jpg

42 beden 1.65 boy İÇİNDİR 25 TL TUNİK GİBİ KULLANABİLİRSİNİZ 1.72 BOY VARSA EĞER MARKALIDIR
G18oRV.jpg

MARKALIDIR 42 BEDEN SIFIRDIR 35 TL CEKETİ YAPIŞIKTIR TUNİK GİYEN ARKADAŞ 38 BEDENDİR BÜYÜK GELDİ SİZE TAM OLUR

Merhaba cnm bn kalca altinda taytla giyebilecegim tunikler ariyorum ..

onerilerin için teşekkür ederim

Canım ben de var bi kaç tane ama şuan sadece birinin fotosu elimde

Cnm atsana resmi bakimm dogerlerinide cekermisin cunku ihtiyacim var
Canım mavi var bi tane kolları falan çok farklı bir defa giyebildim dolap bekliyo onu Perşembe günü ancak atabilirim şuan evde değilim çünkü..

Canm ayni etekten buradan bir arkadastn aldm ama boyum 168 oldugu icin uzun oldu bana istersen gonderebilrm sana arkadasn boyu 175 ti bu etegn hemen hemen aynisi 40 42 beden etekler ekledm yaziyodu galiba sayfasndan bakabilrsn EELIf ti galiba nici bulamazsn foto atmaya calisaym

Cnm sen cek resmi ben diger urunlerinide bakcam markasi ney ayakkabi almadiysan kizina takasa gireriz
Addax markası beden 40 etiketin altında dikiş kısmında biraz söküklük var resmini çektim zaten dış kısmından belli değil çok fazla giymedim sayılıdır nasıl istersen ayakkabı almadım henüz sana uyarsa yaparız olmazsa uygun fiyatla veriyorum zaten
20141119_124621.jpg
20141119_124628.jpg
20141119_124831.jpg

Hersey için teşekkür ederim kizlar alisveris yaptigim herkese ....
konum kapanabilir.......

Back