selam canım ıkısıne 20 dersen alayım
tamam canım ben sana yarına kadar haber vereyım olur mu ıkısı 25 ok tsk ederım pekı bısey sorcam benım bacaklar kılolu olurmu senın boy uzunmus bıde pantlonlar yıpranmamıs duruyor resımde oyle degıl mı? yanlıs anlama sordum ama canım mesaj atamıyorum ben knt olmayınca telden de atamadım
merhaba ölçülerimiz yakın ben 164cm boy,65 ile hamile kaldm doğuma kadar giydm kıyafetleri yazın sıcakta giydm elbiseleri beyaz üstlù elbise içine beyaz kısa tsihrt,veya dediğiniz gibi bolero ile olur siyah elbise koton marka ben onu üstüme önü kapanan cepkenle giydm,size sadece kahverengi olmaz diye düşünüyorum boyu kısa gelebilır biraz dizüstü ama diğerleri üstlerle güzel olur pantolonlardan biri açık mavi renkli kot kumaş lcw hiç giyilmedi diye bilirm,diğerini giydm ama yeni gbı kumaşı yazlık kot ,ben özeldn telefonumu yazaym dilerseniz konuşuruz anlaşırız teşekkürlerbenim aklımdan geçiyor kıayfetleriniz. 62 kilo 1,65 boyundayım. bu ölçülere uyuyormu. yıpranmış olmasa gerek. de tek çözümsüz tarafı şu gibi:) kolsuz ya birkaçı onun için boleron filan vargmı. eşşim kolsuza takıntılı.
merhaba ölçülerimiz yakın ben 164cm boy,65 ile hamile kaldm doğuma kadar giydm kıyafetleri yazın sıcakta giydm elbiseleri beyaz üstlù elbise içine beyaz kısa tsihrt,veya dediğiniz gibi bolero ile olur siyah elbise koton marka ben onu üstüme önü kapanan cepkenle giydm,size sadece kahverengi olmaz diye düşünüyorum boyu kısa gelebilır biraz dizüstü ama diğerleri üstlerle güzel olur pantolonlardan biri açık mavi renkli kot kumaş lcw hiç giyilmedi diye bilirm,diğerini giydm ama yeni gbı kumaşı yazlık kot ,ben özeldn telefonumu yazaym dilerseniz konuşuruz anlaşırız teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?