- Konu Sahibi sevgxix deryasxix
-
Arkadaşlar şik zarif spor model ara boy kap veya pardesü,yelek(bolero tarzı kısa olanlardan değil,beli kapatacak şekilde),lacivert veya siyah uzun etek arıyorum 42-44 beden
teşekkürler şimdiden
Canm mrb bende siyah etek var puane marka yarin eklerim bakarsin olurmu şuan evde değilim yarin sabahtan eklerim canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler yalnız aradığım tarz kot kumaş şeklinde olan spor model olursa iyi olurEki Görüntüle 1207816 bende böyle bir Yelek var ama aradığınız tarz mı bilemiyorum:)
teşekkürler yalnız aradığım tarz kot kumaş şeklinde olan spor model olursa iyi olur
Arkadaşlar şik zarif spor model ara boy kap veya pardesü,yelek(bolero tarzı kısa olanlardan değil,beli kapatacak şekilde),lacivert veya siyah uzun etek arıyorum 42-44 beden
teşekkürler şimdiden
teşekkürler şimdiden
Bugün sertms mağazasına gittim sordum.S3 42 bedene denk geliyormuş:))Sertrms marka S3 beden ara boy kap....
Canim ilginiz icin tesekkurler kiyafetler guzel ama biraz daha spor tarzi ariyorum yelekte cepken tarzi dusunyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?