- 13 Kasım 2008
- 992
- 419
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
resim açmıyor cnm
kışlık ve yeni gibidir penslidir 46 bedendi 44 e pens attırdık sıfırdır az kullanıldı 1,65 e rahat olur
42 beden içindir boy derseniz 1,65 e uygundur ikisi sıfıra yakın olduğu için 20 tl olur daha da bulabilirim kaç tane almak isterdiniz bu tarzda
bukrem yazlıklarada bakayım cnmTam kışlık değil ama beğenirseniz 5 tl
aynı fiyatta yazlık eteklerim de var
isterseniz resim atarım
Eki Görüntüle 1322536
Eteklerimi geçen burdan bir arkadaşa sattım kalmadıbukrem yazlıklarada bakayım cnm
cnm baktım eteklere tkbir etek tarzım değil bitane bnun içinde kargo olmaz diye düşünüyorumEteklerimi geçen burdan bir arkadaşa sattım kalmadı
bir tane de yazlık addax marka nar çiçeği bir etek var oda 5 tl içinde bel kısmında sökük var
onun resmi yok istersen çekerim
Tekbir marka var sayfada dar gibi gözüküyor ben katlayarak asmıştım
resim yükleyemedim boyutu büyük diyor buradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...afet-esarp-5-tl-oldu-kacirmayin.758632/page-9
Diğer sayfamada bakın olursa beğendiğiniz bişey anlaşırızcnm baktım eteklere tkbir etek tarzım değil bitane bnun içinde kargo olmaz diye düşünüyorum
Alinti yapmamisimBaşlıkta da belirttim kızlar 42-44 beden uzun etek arıyorum 44 beden de dedim ama bazılarının kalıpları dar oluyor ondan söyledim neyse bulalımda ölçeriz bayanlar
Siyah 44 beden var ama yazlık...[/QUo
bakabilirim bir tanemi cnm başka yokmu
ara boy giymiyorum saolasın bu etekde tarzım değilEki Görüntüle 1421037 Eki Görüntüle 1421040 Canim bende bu var 44 beden ,sayfamda bir tane lacivert var 42 bedn ,ara boy giyiyorsaniz aci kahve de var sayfamda buraya yukleyemedim
cnm fiyatı nedir yazlık mıdır birde başka etek varmı elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?