42-44 beden elbiseler, kabanlar ve daha fazlası - 39-40 numara ayakkabı çizmeler.

Masewu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
42
1
13
İstanbul
Canm resimler küçük cikmis tam anlasilmiyo ama bu güzel gibi yenileyene kadar resimleri bunu bana ayirirmisin takas dusunuyomusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399312196298.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
Bide bu cnm ama hiçbiri anlasilmiyo

Eklentiler

• $1399312998323.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
Canım beyaz olan ufak 40 beden, diğeri 42-44. Sadece beyaz olan ufaklı ona denk gelmişin ama ayırıyorum senden cevap gelene kadar.

Canm bilmiyorum benmkindemi sikinti var ama resimler hep küçük en azindan 2 sini tekrar ellerden çok sevinicem birde beyaz olan esnemiyomu hic kumasi nasil hic anlasilmiyo burada yakin bi foto olsa iyi olacak canm zahmet olmazsa:)

Canım buraya bu kadar yüklemeyi becerdim. Gittigidiyorda masewu adında dükkanım var aratıp ordan hepsinin büyük resimlerine bakabilirsin. Yada aramaya marka spencer dorothy perkins elbiseler yazarsan ordan bulup bakabilirsin

Canım buraya bu kadar yüklemeyi becerdim. Gittigidiyorda masewu adında dükkanım var aratıp ordan hepsinin büyük resimlerine bakabilirsin. Yada aramaya marka spencer dorothy perkins elbiseler yazarsan ordan bulup bakabilirsin

Tamm canm bakiyorum hemen

dükkanı kapatıyorum toplu alımlarda kargo benden

son indirim herşey marka

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…