41 Yasin Dua Kardeşliği 🍀

Sareben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
762
925
18
20
Merhaba hanımlar . Bildiğiniz gibi 11 ayın sultanı Ramazan geldi dualarımızın ibadetlerimizin en çok kabul olduğu önemli aylardan . Bu mübarek ayda hep beraber hacetlerimiz için yasin okuyalım diyorum .
Ramazan ayının başlangıcına kadar 41 kişi olabilirsek eğer her gün 1 kişinin haceti için olucak şekilde 41 yasin toplayalım özel günlerimizde de birbirimize yardım edebilir ya da bir yakınımıza okutabiliriz ramazandan sonra da devam ederiz diye düşündüm
Fakat 2 güne kadar 41 kişi olamazsak eğer 41 yasini kişi sayısına böler 1 kişi için o şekilde okuruz (bazıları için fazla gelebilir bu yüzden bunu 1 günlük değil de yasin sayısına göre bir kaç günlük yaparız)

Ben varım ramazan ayinda gerçekten çok iyi olur..

Arkadaşlar maalesef yalnızca 3 kişi olabilidik eğer isterseniz ; iki kişi 13 ,13 kişi kendisi için 15 tane şeklinde 10 günde 1 kişiyi bitirebilir , çevrenizde tanıdıklar varsa onlardan yardım alabilirsiniz hatta onları da bu plartformu kullanmasalar bile listeye ekleyebiliriz ya da bir kaç kişinin daha toplanmasını bekleyebiliriz sizin fikriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…