Selamlar bende bursada yım 41-42 numara giyiyorum ama hiç bir şekilde istediğim model de bi ayakkabı bulamıyorum en son bıraktım arayışı eşimle gittik adidasın erkek spor modelinden aldık kaynanam buna çok gıcık ıluyo ne öyle ayıp filan ben rahatım boşver diyorum ama o olmaz diyor yarın ayakkabı almaya gidicez k.pederimle ama bulamıycaz beyenmiycem sırf bişey almış olmak için alıcam ve giyemiycem biliyorum. ...
Bu yüzden çok mutsuzum .
Topuklu giymiyorum dümdüz babet de giymem ee ben böyle deyince tezgahtarlar işbirliği yapmış gibi babaanne ayakkabısını çıkarıyolar önüme napcam yaa .
Sizler nerden buluyorsunuz Deichmann yazmışsınız onun modelleri ni beğenmedim hiç. K.peder götüreceği için parada sıkıntı yok tabi gidipte 300 - 5000 veremen ama 200'e kadar makul bence.. çarşı da uzun çarşı kapalı çarşı ne bileyim altıparmak ta filan nereye gidelim yada model önerirmisiniz yaşım 25 kapalı bir bayanım etek ve uzun pardesu kullanıyorum bana yakışcak bikaç model önerirmisiniz lütfeeennn kızlar yarına kadar sabah 8'e kadar rica ediyorum
Arkadaşlar merhaba,
ben de aynı dertten dertliyim :)
ayakkabı mağazasına gidemez oldum. sormaya utanıyorum, sorunca öyle bir bakıyolar ki sana
spor ayakkabı veya unisex düz ayakkabıyla idere ediyordum.
çizme giymeye hasretim
etek giymez oldum
şimdi gece yakkabısı lazım, düz babet veya az topuklu ayakkabı arıyorum, mecburen.. spor giyemiceğime göre
lütfen yardım. internetten almaya cesaret edemiyorum, ya kalıbı dar ousa vs. diye
Bursa'da sipariş yapan bir yer yok mudur?
walla bulsam, hiç bırakmam orayı :)
Çok sağol cnm hemen bi bakayımarkadaşım biraz geç oldu ama pabucino diye bir site var.bizim gibi büyük numaralı ayaklar :) için modelleri var. ister babet ister topuklu.her modelde var.
ben sipariş verdim kullandım ve memnun kaldımsende bir bak istersen.
arkadaşım biraz geç oldu ama pabucino diye bir site var.bizim gibi büyük numaralı ayaklar :) için modelleri var. ister babet ister topuklu.her modelde var.
ben sipariş verdim kullandım ve memnun kaldımsende bir bak istersen.
Arkadaşlar bueno sitesine göz atmanızı isterim 42 numara ya kadar var ayakkabı ben kullanıyomÇok sağol cnm hemen bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?