merhaba kızlar yarın 40+6 olacak!iki günde bir kontrole gidiyorum.her doktor farklı birşey söylüyor doğuma alın beni artık diyorum yeni prosedüre göre 41. hafta dolmadan doğuma almayacaklarını söylüyorlar. özele gittim hemen alalım dediler bu kezde kaynanamlar dırdır ediyor. özeldeki doğum parasını tazminatımla ödeyeceğimi söylüyorum ama hayır diyorlar psikolojim altüst oldu. ağlamaktan iyice şiştim telefonlar hiç susmuyor önüne gelen arayıp daha doğurmadın mı dedikçe çıldırıyorum artık!doktorların aylardır iri bebek dedikleri meleğimin plesantada yaşlanma olduğu için gelişimi durmuş ve artık normal bir bebek bekliyoruz diyorlar. suyu %20 kalmış idare eder diyorlar! ya kakasını yaparsa diyorum hareketlerini takip et beklicez diyorlar kafayı yemek üzereyim.yarın kontrolüm var yine yatışımı isticem doktor beni tekrar geri çevirirse napcam bilemiyorum lütfen bana bir fikir verin eşimde bu konuda bana çok destek olmuyor ailesiyle ağzı bir bekleyelim diyor bebeğimin hayatından endişe eden bir benim bir de annem! lütfen benim için dua edin sizler beni ben sizleri tanımasamda benim için iyi bir dilekte bulunmanızı istiyorum buna çok ihtiyacım var :'(