Eski bir yöntem canım ama denemeni tavsiye ederim birer çimdik tuz ve karabiberi karıştır kuru şekilde göbek deliğe koy ve dönülmeyecek şekilde yara bandı yapıştır. 3 gün kalsın ondan sonra geçer canimMerhaba kızlar.bebeğimin göbeği 8ci gününde düşmüştü.göbeğin düşmesine çok ince ip kadar kala bezine takılıb kopmuştu.düştüğünden sonra bir iki gün bezine çok az kan bulaşıyordu.doktor normal olduğunu söylemişti.kontröle gittiğimizdede herşeyin normal olduğu söylendi.ama benim içim hiç rahat değil.çünki doktor baktığında böyle görünmüyordu. gaz sancısından kendini sıktığında gözüküyor çünkü bu koyuluk.doktor kontrölü 3gün sonra.gidene kadar tecrübeli annelere sorayım dedim
Biz 5 aylik olduk koyu kahve hala var sanki kan pihtilasmis kurumus gibi alamiyorum da açıkçası çok irdelemedim zamanla gider nasilsaMerhaba kızlar.bebeğimin göbeği 8ci gününde düşmüştü.göbeğin düşmesine çok ince ip kadar kala bezine takılıb kopmuştu.düştüğünden sonra bir iki gün bezine çok az kan bulaşıyordu.doktor normal olduğunu söylemişti.kontröle gittiğimizdede herşeyin normal olduğu söylendi.ama benim içim hiç rahat değil.çünki doktor baktığında böyle görünmüyordu. gaz sancısından kendini sıktığında gözüküyor çünkü bu koyuluk.doktor kontrölü 3gün sonra.gidene kadar tecrübeli annelere sorayım dedim
Böyle tarif vermeniz çok yanlış el kadar bebenin eti taze tuzla karabiberle olucak işmi doktor yok bişey demiş lütfen yapmayın böyle şeyler zamanla gecicektir içiniz rahat etmezse tekrar götürün Doktora aile hekiminize danışınEski bir yöntem canım ama denemeni tavsiye ederim birer çimdik tuz ve karabiberi karıştır kuru şekilde göbek deliğe koy ve dönülmeyecek şekilde yara bandı yapıştır. 3 gün kalsın ondan sonra geçer canim
Benimki sadece fikirdi. Benim bebegiminki de oyle olmuştu. Oyle geçti. Burda herkes kendi fikrini yorumunu söylüyor.Böyle tarif vermeniz çok yanlış el kadar bebenin eti taze tuzla karabiberle olucak işmi doktor yok bişey demiş lütfen yapmayın böyle şeyler zamanla gecicektir içiniz rahat etmezse tekrar götürün Doktora aile hekiminize danışın
Belki farklı çözümler sunacaklar kafanıza takılır yaparsınız falan bence doktor kontrolüne az kalmış sabırla bekleyin eğer onu rahatsiz etseydi belli ederdiMerhaba kızlar.bebeğimin göbeği 8ci gününde düşmüştü.göbeğin düşmesine çok ince ip kadar kala bezine takılıb kopmuştu.düştüğünden sonra bir iki gün bezine çok az kan bulaşıyordu.doktor normal olduğunu söylemişti.kontröle gittiğimizdede herşeyin normal olduğu söylendi.ama benim içim hiç rahat değil.çünki doktor baktığında böyle görünmüyordu. gaz sancısından kendini sıktığında gözüküyor çünkü bu koyuluk.doktor kontrölü 3gün sonra.gidene kadar tecrübeli annelere sorayım dedim
Merhaba kızlar.bebeğimin göbeği 8ci gününde düşmüştü.göbeğin düşmesine çok ince ip kadar kala bezine takılıb kopmuştu.düştüğünden sonra bir iki gün bezine çok az kan bulaşıyordu.doktor normal olduğunu söylemişti.kontröle gittiğimizdede herşeyin normal olduğu söylendi.ama benim içim hiç rahat değil.çünki doktor baktığında böyle görünmüyordu. gaz sancısından kendini sıktığında gözüküyor çünkü bu koyuluk.doktor kontrölü 3gün sonra.gidene kadar tecrübeli annelere sorayım dedim
Merhaba benim bebeğimin de böyleydi içindr kan pıhtısı mı kaldı diye hep düşünürdüm doktor normal demişti bir yaşından sonra geçtiMerhaba kızlar.bebeğimin göbeği 8ci gününde düşmüştü.göbeğin düşmesine çok ince ip kadar kala bezine takılıb kopmuştu.düştüğünden sonra bir iki gün bezine çok az kan bulaşıyordu.doktor normal olduğunu söylemişti.kontröle gittiğimizdede herşeyin normal olduğu söylendi.ama benim içim hiç rahat değil.çünki doktor baktığında böyle görünmüyordu. gaz sancısından kendini sıktığında gözüküyor çünkü bu koyuluk.doktor kontrölü 3gün sonra.gidene kadar tecrübeli annelere sorayım dedim
Zaten kendi kafamdan hiç bir şey yapmam.benim öğrenmek istediğim bu durumun normal olup olmadığıBelki farklı çözümler sunacaklar kafanıza takılır yaparsınız falan bence doktor kontrolüne az kalmış sabırla bekleyin eğer onu rahatsiz etseydi belli ederdi
Bende kendi fikrimi yorumumu yaptım sizin yorumunuza ...Benimki sadece fikirdi. Benim bebegiminki de oyle olmuştu. Oyle geçti. Burda herkes kendi fikrini yorumunu söylüyor.
TeşekkürlerBende kendi fikrimi yorumumu yaptım sizin yorumunuza ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?