• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40'ından sonra üniversite okunur mu diyenler için örnek

okula dershaneye gidip barajı geçemeyen gençlere okutturmalı bunu işte tebrik ederim inşallah maddi olanağınız olur ve kaydınızı yaptırırsınız :)
Çok teşekkür ederim. Canım banka yolu ile para işini hallettim oysa bankalardan kurtulmak istiyorum. Kayıtlar yakında başlar. Tabii tüm masraflar kısılacak, gezme, eğlenme ertelenecek. İşte bazı gençler hala bunların farkında değil, fedekarlık gerekiyor. Ama tabii hazır para, gelecek planı olmaması, sevgili derdi, teknolojiyi yersiz kullanmak, kendini koruyamayan gençlerimizin yıllarını boşa tüketmelerine neden oluyor.:(

Çok teşekkür ederim. Canım banka yolu ile para işini hallettim oysa bankalardan kurtulmak istiyorum. Kayıtlar yakında başlar. Tabii tüm masraflar kısılacak, gezme, eğlenme ertelenecek. İşte bazı gençler hala bunların farkında değil, fedekarlık gerekiyor. Ama tabii hazır para, gelecek planı olmaması, sevgili derdi, teknolojiyi yersiz kullanmak, kendini koruyamayan gençlerimizin yıllarını boşa tüketmelerine neden oluyor.:KK43:
malesef anne baba da ne yapsa olmuyor kendi ailemde aynısı var kardeşim 2 senedir barajı geçemiyor ailem dersane özel ders ne istese yaptı ödül koydu olmadı ceza koydu olmadı :) kafa biraz geç dank etcek ama hayırlısı

malesef anne baba da ne yapsa olmuyor kendi ailemde aynısı var kardeşim 2 senedir barajı geçemiyor ailem dersane özel ders ne istese yaptı ödül koydu olmadı ceza koydu olmadı :) kafa biraz geç dank etcek ama hayırlısı
Sanırım canım en iyisi ağır bir işe verip ezilmek neymiş görmesini sağlamak. Bir de bazı insanlar gerçekten fazla okumak istemiyorlar yani onların zekası okumak değil de başka yönde daha parlak olabiliyor. Aslında önemli olan o yeteneği bulabilmek bir de hiç bir zaman aşağılamamak. Elbette siz böyle yapıyorsunuzdur demiyorum ama aileler sürekli başkaları ile kıyaslayıp çocuklarının özgüvenini çok kırıyorlar. Büyük hata. Dilerim kardeşiniz hakkında hayırlısı olur.

evlilikle okul zor ya ben yapamam heralde bende 24 yaşındayım bu yıl 3. üniversiteme başlıyorum ama ikincisi bitirmedim tek dersle dondurdum :)) tebrik ederim sizide..
3. Mü? Masallah sizdeki de nasil bir azimmis , ben daha bir taneyi kazanmayi gozumde bitiriyorum.

3. Mü? Masallah sizdeki de nasil bir azimmis , ben daha bir taneyi kazanmayi gozumde bitiriyorum.
:) Yani çok azimli miyim inan bilmiyorum. Sanırım değilim çünkü öyle olsaydı şu an kendi işimi kurmuş para kazanıyor olurdum. Ben sadece istediğim şeyler için çaba gösteriyorum, elimden geldiğince. Okumayı sevdiğim için devam ediyorum. Kendimle ilgili hayallerim var. Boşa zaman geçirmek istemiyorum. Sadece sonuca odaklanırsak insanın gözünde büyüyor. Yani o zaman benim de şöyle düşünmem lazım. Eee okuyacağımda ne olacak? Oysa bu bir süreç. Çalışmak, beyni kullanmak, bir amacın olması insana güven ve güç veriyor. Yani demek istediğim yaptığın her ne ise zevk alırsan gözünde büyümez. Bu ders çalışmak bile olsa.

okumanın yaşı olmaz ki zaten tebrik ederim gerçekten seni okumak isteyipte bu yaştan sonra olmaz diyenlere örnek olacaksın bu konu ile :KK9:

Bence de okumanın yaşı yok. devlet okulunda öğretmenim. 30 yaşındayım daha 10 haftalık hamileyim. sınava girdim ve veterinerlik kazandım. etrafımdaki herkes dehşetle bakıyor (eşim, annem, kyınvalide vs.) nasıl okuyacaksın diye ben de bir şekilde okuyacağım siz çocuğa bakacaksınız diyorum. hayırlısı :)

Bence de okumanın yaşı yok. devlet okulunda öğretmenim. 30 yaşındayım daha 10 haftalık hamileyim. sınava girdim ve veterinerlik kazandım. etrafımdaki herkes dehşetle bakıyor (eşim, annem, kyınvalide vs.) nasıl okuyacaksın diye ben de bir şekilde okuyacağım siz çocuğa bakacaksınız diyorum. hayırlısı :)

eşim de 30 yaşında
bu yıl 4 senelik uzaktan eğitim sosyal hizmet bölümünü kazandı
olmayacak diye bişey yok :)
35 e varmadan mezun olur inşallah

sizi tebrik ederimmm

Canım zor bir bölüm kazanmışsın, muhtemelen puanı da yüksektir. Çok tebrik ederim. Başarılar. :)

eşim de 30 yaşında
bu yıl 4 senelik uzaktan eğitim sosyal hizmet bölümünü kazandı
olmayacak diye bişey yok :)
35 e varmadan mezun olur inşallah

sizi tebrik ederimmm
Şu uzaktan eğitim iyi ki var. Benim örgün eğitime devam etme şansım yok. Asıl eğitim hoca ile göz göze olur ama teknolojinin imkanlarını da kullanmak lazım. İnşallah eşiniz de mezun olur.

Ben sizin Üni.de asistan olduğunuzu hatırlıyorum eğer hafızam yanıltmıyorsa. Doğru ise bir sorum olacak, değilse okumadınız sayın lütfen.:) Bu konu başlığı altında bir arkadaşımız, bölümü birincilikle bitiren 71 yaşında bir bayana asistanlık teklif edildiğini söyledi, o yaşta bu mümkün mü? Kendime örnek arıyorum da. :)

Tebrik ediyotum sizi gercekten:) benim baba da 52 yasinda, bu sene acikogretimden universiteyi bitirdi, simdi de yuksek lisans yapacakmis oyle diyo:) okumanin yasi yok gercekten..
Ne güzel eğitim sevdalısı babaya yakışan bir evlat olduğunuzu düşünüyorum. Sanırım ailenin örnek olması çok önemli. Benim babam da okumayı çok seven ve çok çalışkan bir insandı. Allah rahmet eylesin bazı yönlerden çok eleştirsem de bana okumayı da o sevdirdi.

4 yıllık üniversite mezunuyum, sınıf arkadaşım 54 yaşında emekliydi. Ben bu hayattan istediğimi almadan gitmem istemediğim işi yaparak emekli oldum şimdi de istediğim işi yapıcam diyerek kazanmıştı. Kısaca güne gitmek torun bakmak yerine hayallerinin peşinden gitmişti. Herkesle de iyi anlaşırdı sınıfta sohbeti filanda çok hoş bir bayandı. Türkiyenin sayılı iyi okullarından birisindeyik o ise fakülte birincisi olarak bitirdi okulu, kürsüye çıktığında kocasına teşekkür eden bir konuşma yapmıştı. Hala takdir ediyorum kendisini.

4 yıllık üniversite mezunuyum, sınıf arkadaşım 54 yaşında emekliydi. Ben bu hayattan istediğimi almadan gitmem istemediğim işi yaparak emekli oldum şimdi de istediğim işi yapıcam diyerek kazanmıştı. Kısaca güne gitmek torun bakmak yerine hayallerinin peşinden gitmişti. Herkesle de iyi anlaşırdı sınıfta sohbeti filanda çok hoş bir bayandı. Türkiyenin sayılı iyi okullarından birisindeyik o ise fakülte birincisi olarak bitirdi okulu, kürsüye çıktığında kocasına teşekkür eden bir konuşma yapmıştı. Hala takdir ediyorum kendisini.
Ben de senin gibi gençleri takdir ediyorum canım, bu yaşta bir insanın ne işi var burada demediğiniz gibi bir de teşvik edici olduğunuz için.

Ek: Belli bir yaştan sonra birincilikle mezuniyet gerekli diye düşünmeye başladım, örneklerden sonra. :)

Canım zor bir bölüm kazanmışsın, muhtemelen puanı da yüksektir. Çok tebrik ederim. Başarılar. :)
Teşekkür ederim.Size de başarılar dilerim. Sizleri görünce yalnız olmadığımı anlıyorum ve beni mutlu ediyor. benim okul bitirmem biraz zor devam zorunluluğu yüzünden yoksa derslere çalışırım sıkıntı olmaz seviyorum çalışmayı. belki hocalarla anlaşırım diye yazdım hayırlısı artık. Bir şekilde biter nasılsa.

Ben de senin gibi gençleri takdir ediyorum canım, bu yaşta bir insanın ne işi var burada demediğiniz gibi bir de teşvik edici olduğunuz için.

Ek: Belli bir yaştan sonra birincilikle mezuniyet gerekli diye düşünmeye başladım, örneklerden sonra. :)
benim komşum da sınıfta en yüksek notları aldı.en düşüğü 80 o da bir dersi.diğerleri hep 90 üstü.

Sanırım 34 değilsin. (Yaşın 4 olarak gözüküyor, ilk rakam çıkmamış) eğer yaşın bu ise evet evliliği düşünmelisin, bence de gecikmişsin ama bu yaş henüz çok genç eğitimine de, evlenmene de engel değil ki. Ama muhtemelen 24 yaşındasın ve henüz yolun başındasın. Hem evlenip, hem de okuyabilirsin. Ben de seni tebrik ederim canım, sana da Allah gönlündekileri nasip etsin inşallah. Ama bana soracak olursan eğitimin kadar evliliğini de düşün, erteleme derim. İkisi bir arada çok da güzel olabilir.

Pardon. Gormemisim evet 24 :) teşekkür ederim ama evlilik konusunda biraz bahtsizim sanırım. ama eger olsaydı ikisini bir arada idare de edebilirdim o kadar inanıyorum inşallah kendime :) haklisiniz ama bazı şeyler nasip işte

Back
X